Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

У Бердичеві на пам’ятнику Леніну написали Слава Гітлеру й нецензурне слово

У Бердичеві Житомирської області знову поглумилися над пам’ятником Володимиру Леніну. Цього разу постраждав монумент, що знаходиться біля колишнього Будинку культури шкірзаводу. На всіх чотирьох сторонах пам’ятника чорною фарбою написали: слава Гітлеру, слава КПРС, нацист і лайливе слово з трьох літер.

Крім того, на пам’ятнику відбили штукатурку й кинули штучні квіти в бруд.

"Учора ввечері мені подзвонили і повідомили, що пам’ятник Леніну змальований такими словами, які навіть вимовляти гріх. Вранці я прийшла сюди і побачила. Ви знаєте, слів у мене немає! Я росла біля цього пам’ятника, тут мене приймали в піонери і в комсомол. А сьогодні взяти і таке на ньому написати!", — обурилася секретар міськкому КПУ Лариса Тимчук.

Члени бердичівського осередку Компартії найближчим часом збиралися вийти на суботник, щоб впорядкувати територію біля монумента. Раніше власними силами скульптуру, якій більш ніж 60 років, пофарбували.

Відтоді, як з’явився напис Кат українського народу на іншому пам’ятнику Леніну, навпроти будівлі міськвиконкому, не минуло й місяця.

Щоб захистити монументи від осквернення, комуністи звернулися в міліцію. Партійці припускають, що написи — справа рук дорослих, адже молодь до такого не додумається.

За неофіційною інформацією, за тиждень до події невідомий чоловік цікавився у місцевих жителів, де стоїть пам’ятник вождю пролетаріату.


 

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи