Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Викладач хімії в Любеку (Німеччина) вчив школярів збирати бомби

У вальдорфській школі в Любеку викладач хімії протягом декількох років навчав п’ятикласників збирати бомби, передає NDR з посиланням на старшого прокурора Клауса-Дітера Шульца (Klaus-Dieter Schultz).
Зараз відносно вчителя почала розслідування прокуратура. Його підозрюють в порушенні закону про поводження з вибуховими речовинами.

39-річний викладач давав нестандартні уроки своїм учням з 2009 року, однак про це стало відомо тільки тепер. Прокуратура взялася за розслідування після розповіді матері одного з школярів в газеті Luebecker Nachrichten. За її словами, підлітки в класі зробили під керівництвом викладача чорний порох, наповнили їм металеву трубку, а потім підірвали її за допомогою бенгальських вогнів за містом.

За словами матері дитини, трубка, яку наповнили порохом, була за розміром порівнянна з літровою банкою. Діти перебували на відстані 30 метрів від місця вибуху і тим не менш змогли відчути вибухову хвилю.

Якщо провина вчителя буде доведена, йому загрожує грошовий штраф або до трьох років в’язниці. Крім того, його можуть позбавити права на викладання. За словами прес-секретаря міністерства освіти і культури Шлезвіга-Гольштейна Беата Хінзе (Beate Hinse), у всіх державних і приватних школах федеральної землі заборонено використання чорного пороху під час навчальних занять.



В тему:

Я хочу автомат на Різдво!

Я люблю зброю!

Швейцарія не має армії. Швейцарія сама є армією!

Беззахисність — це провокація!
В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи