Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 12
  • Переглядів: 13

Як розпізнати фальсифіковані ліки?

Ліки можуть бути несправжніми. Ми можемо навіть не підозрювати це, коли їх приймаємо. Така практика можлива. Якщо виробник не добросовісно ставиться до своєї діяльності.

Підроблення ліків можливе, хоча шанс невеликий. Попри це ризики існують і варто знати, як уникнути такої ситуації. Найкраще за все впевнитись в справжності препарату. Як відрізнити підроблені ліки від справжніх? Дізнаймося.

Перейдіть за посиланням https://www.microkhim.com.ua/ компанії «Мікрохім». Це передовий український виробник новітніх препаратів. Тут ви знайдете безпечні та дієві препарати. Можете бути впевнені у їх справжності.

Фальсифіковані препарати: перевірка та визначення

Якщо порівнювати такі ліки, то зазвичай виникають труднощі у тому, як знайти між ними різницю. Найбільш точним способом вважається єдиний варіант. І це лабораторне тестування. 

Проте в домашніх умовах – це неможливо. Тоді варто звернути увагу на ряд «підказок». Вони змусять вас засумніватися в справжності препарату. І подумати приймати його чи ні. Ці ознаки можуть бути. Проте їх відсутність не дає вам гарантії, що препарат не підробка. Такі результати нададуть вам інформацію про те, що цих ознак просто немає. Вони можуть і не бути у фальсифікованих ліків. Як не купити підроблені ліки? Будьте уважні, якщо є:

  1. Помилки в написанні. Може бути помилково написана назва препарату або виробник. Також, неправильно написані основні складники. Вони можуть бути розміщені на етикетках та упакуванні ліків. Така ознака є однією із найбільш помітних.
  2. Зміна в оформлення зовнішнього вигляду препарату. Це стосується розміру та форми. Якщо вони викликають у вас сумніви, то краще уникати таких ліків. Зверніться до фармацевта в аптеці. Він допоможе вам розібратися.
  3. Сумніви в якості. Правильні препарати мають мати неушкоджений та новий вигляд. Тут не має бути таких ознак, як порушення цілісності упаковки та пухирчастий вигляд. Важливо, щоб вони не розсипалися і виглядали неушкодженими. Цвіль та кристалізація – також підозріло. 
  4. Скомпрометоване упакування. Якщо ліки мають заводське пакування, то вони мають бути надійно упаковані. Видимі пошкодження та розкриття має вас насторожити. Розпитайте про це у працівника аптеки.

Це основні ознаки фальсифікованих ліків. Тому, якщо ви купуєте ліки, то робіть це у хороших перевірених аптеках. Обходьте підозрілі та дешеві заклади, які не мають хорошої репутації.

Якщо потрібен препарат налбуфін інструкція до нього присутня на сайті компанії «Мікрохім». Там чітко розписано особливості застосування. Лікар допоможе вам отримати рекомендоване дозування. Тому обов’язково порадьтеся з ним.

ознаки фальсифікованих ліків

Препарат підроблений: що тепер?

Що робити якщо купив підроблені ліки? Не приймайте їх. Також:

  1. Якщо ці підозри з’явилися ще на місці купівлі? Тоді відмовтеся від них. 
  2. Можна зробити телефонний дзвінок сімейному лікарю. А також, звернутися в аптеку, де купляли препарат. Вони скажуть, що варто робити в такому випадку.
  3. В поміч прийде фармацевтичний виробник. Кожна компанія веде запис кожної виробленої партії препаратів. Якщо вони не знайдуть інформації про ваш препарат, тоді він дійсно фальсифікований. Спеціалісти компанії розкажуть вам як зробити утилізацію таких ліків. 

Підробку препарату ви можете визначити за допомогою телефону. Якщо в компанії немає про цю партію інформації, то це скоріше за все підробка. Ці скарги допомагають зробити накопичення даних про фальсифікацію. Це допоможе у вилученні таких ліків з загального доступу.

Зробіть купівлю потрібних препаратів, обираючи надійну звичайну чи онлайн-аптеку. Тоді не хвилюватиметеся з приводу справжності ліків. Проте варто знати про те, як перевірити ліки на справжність. Це убереже вас та рідних від неприємних ситуацій.

як відрізнити підроблені ліки від справжніх

Де купити якісні ліки?

Можливість підробки мінімальна, проте можлива. Тому ви маєте купляти лікарські препарати лише в перевірених закладах. Вони повинні:

  • мати надійну репутацію;
  • досвід у сфері використання;
  • адекватні ціни (занадто низька ціна може стати основною підозрою);
  • неушкоджений вигляд пакування.

Тому обирайте перевірені аптеки та онлайн-магазини. Обирайте препарат ренейро інструкція є на сайті компанії «Мікрохім». Ви можете бути впевнені в якості препарату. А також, знайти можливі варіанти безпечної купівлі цього препарату. 

Наші інтереси: 

Ліки, здоров'я.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта (+аудіо)

Народна держава формується не окремими людьми, а організованими громадами людей. Роман «Вулик Геллстрома» (англ. Hellstrom's Hive, 1973) – це політичний проект заснування народної держави –...

Останні записи