Зображення користувача Оксана Колосовська.
Оксана Колосовська
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Забудьте про гаджети: як настільні інтелектуальні ігри змінюють дозвілля

Коли ми чуємо словосполучення «інтелектуальні ігри для дітей», часто виникає упередження, що це забавки виключно для зовсім маленьких. Адже це ж їм потрібно гратись і розвиватись, чи не так? Але що як ми скажемо, що настільні ігри — це ідеальний спосіб провести час усією родиною? Ба більше, вони допомагають розвивати мозок, відпочити від гаджетів і стати ближчими один до одного.

Ігри — це веселе дозвілля для всієї родини

Уявіть собі: вечір після роботи, всі вдома. Хтось тягнеться до телефону, інший — до телевізора. Але тут на столі з'являється коробка з настільною грою. Усі підтягуються до столу, і починаються справжні веселощі. Звучить цікаво? 

Інтелектуальні ігри здатні об'єднувати людей будь-якого віку. Вони створюють атмосферу сміху, інтриги та суперництва, що робить час із близькими ще ціннішим.

Наприклад, набір ігор для всієї сім'ї від Memo Games — це чудовий спосіб не лише провести час весело, але й розвивати пам'ять, швидкість реакції та логічне мислення.

У комплекті кілька ігор для різних вікових груп, що робить цей набір ідеальним для сімейного вечора.

Ігри — це спосіб позбутись залежності від марного сидіння в інтернеті

Скільки часу ми проводимо за телефонами, планшетами, ноутбуками? Соцмережі, новини, відео — все це відволікає від реального життя та взаємодії з іншими. 

Інтелектуальні ігри для дорослих та дітей пропонують альтернативу: вони допомагають відірватися від гаджетів, зосередитися на живому спілкуванні й одночасно стимулюють розумову діяльність.

Гра «МІЖ НАМИ: Про таємне» — це чудовий варіант, щоб допомогти парі зблизитися. Вона відкриває двері до нових, глибших, більш інтимних розмов і допомагає дізнатися ще більше одне про одного, чого не завжди можна досягти за допомогою нескінченних повідомлень у соцмережах. Вимкніть телефон, обговоріть таємниці і зануртесь у спілкування на новому рівні.

Ігри — це варіант для розвитку розумових здібностей

Припиніть нарешті вважати, що настільні ігри — це розвага для малих дітей. Насправді настілки є потужним інструментом для розвитку мислення в будь-якому віці. Настільні ігри тренують пам'ять, логіку, комунікаційні навички та навіть стратегічне мислення.

Один із яскравих прикладів — гра «Краща версія себе». Вона допомагає гравцям розвивати не лише інтелектуальні здібності, але й працювати над власними цілями та саморозвитком. Це гра, яка не тільки розважає, а й спонукає до роздумів і вдосконалення себе у різних сферах життя.

Де купити класні ігри?

Якщо ви шукаєте, де можна придбати цікаві інтелектуальні ігри, зверніть увагу на Memo Games — українського виробника унікальних настільних ігор. 

Memo Games пропонує великий вибір ігор для розвитку розумових здібностей, для дружніх зустрічей та сімейного дозвілля. Завітайте на їхній сайт і оберіть свою гру для наступного незабутнього вечора.

Наші інтереси: 

Розвиток, дозвілля.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта (+аудіо)

Народна держава формується не окремими людьми, а організованими громадами людей. Роман «Вулик Геллстрома» (англ. Hellstrom's Hive, 1973) – це політичний проект заснування народної держави –...

Останні записи