Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 68
  • Переглядів: 69

ЗСУ вдарили по газовій вишці з окупантами в Чорному морі

Категорія:

Берегові ракетно-артилерійські війська Військово-морських сил Збройних сил України (ВМС ЗСУ) в партнерстві з Головним управлінням розвідки міністерства оборони (ГУР МО) 10 серпня завдали удару по газовій вишці в акваторії Чорного моря, де розташовувались російські військові. Окупанти використовували цю локацію для спотворення сигналу GPS з метою зробити небезпечним цивільне судноплавство. 

Про це повідомив у Facebook речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук, проте згодом він видалив свій допис без пояснення причин.

За його словами, за пів доби до ураження РФ закинула на "платформу" обладнання та військовий персонал, цивільних там не було, а штатний функціонал вона не виконувала.

Раніше Telegram-канал "Кримський вітер", блогер Сергій Стерненко і журналіст Андрій Цаплієнко опублікували аналогічне відео удару по газовій вишці. За їхніми даними, там перебували близько 40 окупантів.

Нагадаємо, у вересні 2023 року ГУР заявило про повернення контролю над так званими "вишками Бойка" – буровими газовидобувними платформами, які російські окупанти захопили під час анексії Криму у 2014 році.

Наші інтереси: 

Атака на окупантів в Чорному морі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи