Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 236
  • Переглядів: 258

Звернення посланців Сузір'я Плеяд

Всі природні процеси будуються на можливостях тонкого плану і кожний організм зв'язаний з тонкою рельністю. Про всі зміни вашої реальності потурбується ваша природа, ваш внутрішній дух суті. І вам треба просто довіряти йому, слухаючи клич свого серця. Адже саме ваше серце знає, що таке природність, краса і гармонійність.

Мир вам, люди Землі!

Ви всі, хто живе на планеті Земля є свідками унікального періоду еволюції не тільки вашої планети, але і еволюції всієї вашої Сонячної системи і навіть в духовній еволюції нашої Галактики. Якщо говорити на мові ваших розумінь в просторово-часовому континіумі, то можна сказати так. В 2013 році ( по загальному земному календарю) все людство разом з усіма іншими розумними істотами вашої Сонячної системи і всієї Галактики завершить, унікальний у своїй значущості, квантовий скачок. Не подібний жодний з тих, що всі з суворою періодичністю проходили раніше.

Людство вже впритул підійшло до кінця часового періоду у 26 тисяч земних років, які повністю охвачують один черговий цикл, величезний по своєму масштабу, динамічної космічної системи з назвою “Сузір'я Плеяд- Сонце -планета Земля”.

            

В даний час ваше Сонце, як ми його називаєм - Сонячне кільце, обертається навколо Алкірони (Алкіони), центральної зірки сузір'я Плеяд. Унікальність передбаченого квантового стрибка полягає в тому, що і сузір'я Плеяд, в склад якого входить і ваша Сонячна система, також ось-ось завершить своє перебування на орбіті в центрі Галактики, де це сузір'я находилось протягом останніх 230 млн. років, по вашому літочисленню.

            

Окрім того, вся наша Галактика підійшла до своєї точки, набагато більшої по своїй тривалості перебування на орбіті обертання навколо Великого Центрального Сонця Всього Сущого.

Всі ці три цикли: Галактика (на своєму еволюційному рівні), сузір'я Плеяд (на своєму), ваша Сонячна система ( з усіма її планетами і Землею в цьому числі), повинні завершитися практично одночасно, синхронно для того, щоби не порушилась динамічна рівновага всієї системи. Як тільки це станеться почнеться новий, набагато більш складний і більш високий для кожного, складаючого систему розумних одиниць, еволюційний цикл. Ця подія станеться, (вірніше, в позачасовому континіумі вона вже сталася) для вас землян в 2013 році.

        

Одночасно і синхронно почнеться наступний цикл еволюційного розвитку Землі, тривалістю 2 тисячі років і почнеться розкручуватися на новому рівні наступний великий космічний оберт спіралі нашої Галактики навколо Великого Центрального Сонця Всього Сущого. І ніщо не зможе перешкодити цьому великому, грандіозному у своєму масштабі, космічному квантовому стрибку. Адже ми говоримо про долю не тільки вашої планети, а і про долі мільярдів інших планет і систем, які також є учасниками цього унікального і чудесного переходу в їх духовній еволюції.

                

Оскільки наш брат Оріс має непряме еволюційне відношення до сузір'я Оріон, то продемонструємо тільки що сказане на прикладі цієї системи Зірок. І так, коли Сузір'я Плеяд завершить проходження по орбіті своєї нинішньої спіралі, положення цієї системи по відношенню до Оріону в корені поміняється , що приведе до глобальних катаклізмів на всіх об'єктах Оріону.

На космічній мові це означає кармічне і духовне очищення, пов'язане з їх результатами вторгнення в дану систему Зірок (приблизно 300 тисяч років тому), загарбників з сузір'я Ліри, які перешкоджали доступу до Галактичних Воріт. Щоби підготовитись до руху по новій еволюційній спіралі, вся наша Галактика Молочний Шлях, з усіма своїми системами вже вступила в період очищення від кармічних структур минулого.

Як і ваша Земля, на початку вашого 2013 року, вся система Оріону буде затемнена на одну добу, протягом якої полюси кожної зірки і планети даного сузір'я будуть сильно зміщені. Це приведе до повного зникнення багатьох, поки що існуючих планет Оріону, які еволюційно не вписуються в переважаючий тип вібраціїї і якостей нового витку. Хоч, в цілому для всього сузір'я Оріону, це явиться новим Посвяченням в якості (втрачених 300 тис. років тому) Галактичних Воріт не тільки до центру нашої Галактики, але і за її межі. Через підривну діяльність загарбників з сузір'я Ліри цю функцію протягом всього цього періоду був змушений виконувати Сіріус. Хоч до 2013 року Сіріус, що відповідає зараз лише за своє Сонячне кільце (невелику дільницю рукава Галактичної спіралі), еволюційно піднесеться до положення Загальногалактичної Духовної Школи Містерій і стане новим Центральним Сонцем для даної дільниці галактичного рукава.

Система ж Плеяд з 2013 року стане зірковою системою Сіріуса, почне рухатись по новій своїй орбіті навколо цього Сонця, ставши системою високого звання, місцем перебування так званих, “Міст Світла”.

Нагадаємо вам, що ваше Сонячне кільце також входить в систему Плеяд в якості восьмої Зірки, отже, також вшанована високої честі створювати всередині власних систем Міста Світла. Оскільки ваше Сонце, разом зі своїми планетами, знаходиться якби на окраїні системи Плеяд, то і квантовий еволюційний зсув у вашій Сонячній системі станеться трошки пізніше, але не пізніше 2013 року.

Всі решта, Сім сонячних кілець Плеяд вже зараз реалізувались як Школи Містерій і місця перебування Міст Світла, а до вказаного терміну стануть готовими для того, щоби виконувати наступні, еволюційно більші функції в розвитку Космосу. 2013 рік відкриє для вас, землян нову епоху, яку ми називаємо Епохою Світла, ви - Епохою Святого Духа чи Паракліта.

Що ж конкретно стане на вашій планеті в 2013 році?

По- перше, в 2002 році змінилось положення Землі, відбувся зсув полюсів по відношенню до Сонця, а саме ваше світило також за рахунок аналогічного зсуву полюсів однозначно змінило положення всієї своєї системи по відношенню до сузір'я Плеяд.

По-друге, накінець-то, закінчиться тривалий цикл духовного, енергетичного і фізичного очищення. Кармічне очищення космічних систем проходить завжди в кінці головного циклу, а саме в даний цикл в 26 тис. років є для Землі головним. Все, що залишилось невирішеним на попередній дільниці еволюційної спіралі виноситься на поверхню, виконується останній раз з метою трансмутації чи трансцеденції.

Як написав в своїх книгах брат Оріс, що в цьому столітті на фізичний план Землі втілились для останньої спроби еволюційно врятуватись Свідомості душ, що перебувають на останній грані своєї деградаціїі, а також найбільш духовно розвинуті людські Свідомості, добровільно бажаючи врятувати як можна більшу кількість не зовсім ще втрачених для даного циклу еволюції людських душ. Це ті, хто в останніх своїх втіленнях своєю любов'ю, самозреченням і праведністю чесно заслужили називатися святими, апостолами, вчителями, пророками і їм подібними.

Ті ж, кого вони повинні пробувати врятувати, це душі, чиї фізичні втілення не були настільки успішними і корисними протягом вже багатьох століть несли людям тільки лише страждання і біль, приниження і нещастя. Цим останнім дається зараз останній і єдиний шанс врятуватись від наступної анігіляції, як Суще цих душ, що втратили свою індивідуальність, ввійдуть в якості складових елементів в Суще колективних душ тварин.

Не будемо ховати від вас, що більша частина людей все ще не готова для настільки важливої події, але відмінити її, окрім Першотворця, ніхто не в силах і не в праві. Тому ми хочемо спробувати врятувати хоч би ту частину людства, яка вийшла на висхідний ступінь еволюції і звернула свій духовний погляд в бік світла і істини.

Але в більшості своїй, ви все ж таки залишились жорсткими і войовничими по відношенню до тих, хто хоче навчити вас жити з праведною любов'ю. Ви наповнені ненависті до тих, хто по братньому, альтруїстично трудиться мільйони років над пробужденням вашої свідомості, щоби ви не кинулись у прірву матеріальних ілюзій, і щоб ваші ексцеси, дефекти не порушили рівноваги в здоровому квітучому процесі космічного існування.

Ви по-колишньому смієтесь над тими, хто вміє безкорисно любити і безмежно жертвувати собою, ви висміюєте кращих із нас посланців на Землі тому, що вони є скромними носіями правди, зберігачами істини, яка йде від Небес до Землі по волі великої Божественної Любові Першотворця.

Їхнє, воістину, нелюдське терпіння укріплюється волею, яка перевищує волю людську, а їх свідомість живиться ясним усвідомленням їх неземного походження. Добре було б, щоби ви напередодні майбутніх випробувань всеціло довірили нашим братам, щоби у вас також кріпилось усвідомлення і того, що ви робите, оскільки наближається час і у кожного з вас запитають звіту про те, що ви сказали, про що ви подумали і що ви зробили.

Щоби не підтягати непотрібним випробуванням їхню плодотворну роботу во ім'я добра і любові.

Як мало ще людських свідомостей повністю готових наблизитись до вселенських цінностей 4-го і 5-го вимірів, з яких ми співпрацюємо з вами і з яких ви отримуєте мудрість і усвідомлення вищого космічного розуму. В залишені роки ми ще більше посилимо готовність духовного контакту з вами, щоби необхідна трансмутація сталась як можна швидше. Але ми зустрічаємо впертий спротив, який важко долати за дуже короткий час. Найбільша перепона, яка у великому ступені шкодить для досягнення необхідної якості- це відсутність у вашій усвідомленості звільнення від духовних пороків і дефектів, які викликані матеріальною динамікою і всім тим, що сковує Дух і перешкоджає йому находитись в гармонії з вашими зовнішніми оболонками тіла, якими він змушений користуватись у 3-х мірному просторі для того, щоб виховати і асимілювати свою оперативну еволютивну восходячу свідомість у згоді з непорушним Законом, що керує всім космічним творінням.

Але ми маємо велику надію і продовжуємо твердо вірити в тих, хто вже досягнув необхідного для духовного вознесіння рівня свідомості, щоби самостійно надавати допомогу тим, хто прагне до пробудження. Ми відмінно знаєм і розумієм ті матеріально-психологічні труднощі, з якими змушені стикатись всі ті, хто бажає навчити і передати свої еволюційні знання для інших. Зцілювати себе від кармічних структур, вирівнювати свою особисту свідомість зі своїм вищим Я, божественним єдинством.

Особливо сильні зрушення чекаються на фізичному плані, де переміни будуть поглиблюватися, по мірі входження Сонячної системи в полосу високочастотного випромінення, що йде з Центру Галактики. Через цю високочастотну полосу з центру Галактики, системи Сіріус, зірки Алкірона, Майя зможуть передавати на Землю через Сонце, священні коди, необхідні для духовного пробудження свідомості. Почнеться екстрасенсорний “вибух” у багатьох людей, хоч це розкриття не є повним відображенням повноти енергетичних перетворень всередині вас.

Ми, плеядеанці, находимось на Землі, як у щільних так і тонких тілах, щоби ви швидко і якісно зробили перехід. Творитимуться Школи Містерії, щоби люди Землі знайшли в собі духовну сміливість вимагати того, чого вони хочуть. Приголомшлива можливість здійснити духовний квантовий стрибок. Земля і люди перемістяться в 4 і 5 рівні простору, позбувшись у своїй свідомості енергій грубих і нижчих астральних підпланів. Зараз контроль тримають на страху, ненависті і брехливості. Станеться стрибок коли свідомість Хрестоса проникне у всю планету. Хрестос не ім'я, а назва якості. Вплив свідомості Хрестоса. Галактичні коди проходять на Землю через Сонце.

Благодатний еволюційний період - мир і зосередження, інтенсивний духовний розвиток. Школи Містерій будуть центром вседіяльності для еволюції духовності протягом одної тисячі років на Землі. Після закінчення цього періоду Земля офіційно прийме на себе галактичну роль - місце перебувань Міст і Шкіл містерій для інших тримірних планет. Ви тоді самі вже станете ведучими вчителями для свідомостей, що перебувають у 3-мірних світах. Так як ми сьогодні для вас. Хвиля просвітлення обійде Галактику і відчується у всьому Сущому. Ви вже стали расою виключно Хрестосоподібних істот. 144 тисяч людей принесуть на Землю нову епоху Золотого Віку. Можливо ви є також один з них.

Не допускайте ліні, високомір'я і спротиву, які можуть зупинити ваш рух до вознесіння. Допоки ви маєте бажання стати кращим, ми будемо допомагати всяким доступним для нас методом, однак ніколи не втрутимось у ваше навчання і ріст. Адже ви тут для того, щоби стати вчителями, а не інвалідами, яких треба рятувати. Настав час, щоби ви самі рятували себе з допомогою настійливого і відданого цілительства, росту і безперервного духовного пробудження. Ми прагнемо, щоби ви, люди Землі, залишились повноправними господарями своєї Землі, обновленої, енергетично покращеної планети. Ви усвідомлюєте, наскільки багато людей затягнуті в матеріальних ілюзіях фізичного світу, їм тяжко і неможливо повірити в те, про що ми вам повідомляємо.

Ми, з допомогою наших багаточисельних баз, що находяться в 4 -вимірі простору вашої планети будемо постійно підтримувати енергетичну рівновагу Землі. Розставте всі речі по своїх місцях. Стреси викликають аномальну мутацію і ієрархія пітьми все більше піддає людей пагубним діям, що порушує генетичну будову і її нормальну еволюцію функцій. Дестабілізують пам'ять, мутація у ваших душах, втрачається індивідуальність. Еволюційне перетворення почалось, більше 20 млрд. людських свідомостей ближчими роками стануть поселенцями земних “Міст Світла”.

 

                        Плеядеанці про майбутнє

Ми, плеядеанці на Землі. Ми прийшли на Землю, бо маємо нашу цінність, бо колись ми вклали багато сил, щоби зародити вашу цивілізацію. Представники Сіріуса, як божественні сутності, заклали єдиний план розвитку Землі і першу цивілізацію. Друга цивілізація називалася казкова.

            

Раси на Землі є нащадками всіх цивілізацій, присутніх в Галактиці Молочний Шлях. Саме тоді почала своє існування людська раса на Землі. І ми, плеядеанці, були її родопочатківцями. Тому ви генетично дуже подібні до нас, багато загальних рис і особливостей. Після казкової епохи настала людська епоха і ви є сьогоднішніми представниками людської цивілізації. Ви успадкували не тільки наші гени, але і всі гени інших рас, які існували раніше разом з вами, а зараз існують в паралельних світах. Тим не менше, властивості, притаманні нам, плеядинцям, до цих пір достатньо визначені тенденцією вашого розвитку.

Ми перейшли перехід легко, безперешкодно, дякуючи нашим вчителям. Ваш перехід буде подібний на наш, перейдете через ті самі етапи. Спочатку вам треба відчути і зрозуміти, що таке тонкий план, завдяки відкриттю сенсорного сприйняття. Ми раді, що багато хто на Землі вже оводів цими якостями, бо тонкий план допоможе зробити ваше життя більш гармонійним і потрібним в досягненні ваших цілей. Ми тут для того, щоби допомогти вам гармонійно перейти цей етап і зробити його корисним у вашому житті. Цей етап як стан переходу свідомості з 3-го на 4-й рівень. Це значить, що кожний навчиться реалізовувати свої мрії і бажання миттєво. В дійсності ваш внутрішній світ і світ вашої уяви- це є тонкий план, це те, як ви його сприймаєте, більш того, ви самі його створюєте.

Ваші думки і емоції- це будівельний матеріал для вашого тонкого плану. Ви самі відповідальні за те, що в ньому діється. Можливо в це складно повірити так швидко, та і ми самі повірили не відразу. І краще всього не вірити у це, а перевіряти на практиці. Все, що ви будуєте на тонкому плані рано чи пізно відображається на фізичному. Просто, поки цей процес твориться не дуже швидко і ви цього не помічаєте. Але з підвищенням вібрацій на вашому плані процес материлізації тонкого плану буде пришвидчуватись і стане більш помітним. Ця тенденція- невід'ємна частина процесу переходу вашої свідомості. Для того, щоби здійснити перехід свідомості, спочатку треба зробити дві основні речі:

1. Перше, відчути тонку реальність у всій повноті і провідчувати, як ви утворюєте її своїми думками і відчуттями.

2. Друге, усвідомити, як ці зміни на тонкому плані впливають на все ваше життя.

Про те, як це зробити будемо розказувати і ми , і представники інших цивілізацій. Цінність переходу на 4-й рівень свідомості - ваші думки і бажання будуть реалізовуватись дуже швидко. Можете реалізувати багато з того, що для вас важке і цінне, втільте своє бажання у фізичному світі. Всі ваші цілі, глобальні замисли і навіть невеликі бажання будуть втілені. Чи не похоже це на чудову казку? Чи не станеться хаос від того, що в кожного є різні бажання?

Перед ти, як навчитися реалізовувати свої бажання миттєво, треба подумати про те, як робити це гармонійно по відношеню до інших. І ваші відносини з іншими- це і є Ключ, засіб для реалізації ваших мрій. Саме тому, що реалізацію вашої мрії будуть підтримувати багато інших своїм наміром і вона буде реалізовуватись настільки швидко. Тому розуміти і відчувати іншого, не менш важливі задачі, ніж розуміти і відчувати тонкий план.

Так для реалізації треба підтримувати один одного, радіти і радіти успіхам інших. Відчувати іншого- це підготовка на 5-й рівень свідомості. Відкриття в собі того почуття єдності, згоди, гармонії. Це стане природнім станом.

Ви побачите, які багатства береже для вас тонкий план. Ви взнаєте досконалість технології, мистецтва, побуту, влаштування всього вашого соціального світу. Чим ви користуєтесь — це мала частина того, що можливо. Ваші межі значно розширяться і ви почнете втілювати нові можливості. Їх спектр безкінечно великий. Будуть реалізовуватись ті можливості, які важливі не для когось одного, а для всіх отчуючих.

І ми впевнені, що скоро в вас появиться розуміння саме таких шляхів розвитку, все в житті зміниться. Ваша свідомість визнає фізичну реальність. І вчені вже починають приходити до розуміння цього зв'язку. Дуже скоро стануться величезні відкриття, що принесе вплив на зміну сприйняття всього людства. Наприклад, компютером будете користуватись з допомогою думки, інтернет буде без фізичних носіїв інформації, адля її зберігання і передачі будуть використовувати ресурси вашої свідосості і тонкого плану.

В мистецтві також стануться колосальні зміни. Музика знайде нову форму, вона не буде базуватись тільки на нотах чи інших відомих формах, а стане більш мінливою і багатогранною, вона стане все більш відображати наміри вашої душі, стане ще ближчою для вашого серця. Освіта також дуже зміниться, не треба буде вчити все те, що було відкрито минулими століттями. Звичайно, треба буде засвоїти базові знання, потреби для життя в соціумі, але далі кожна людина буде вчитись сама, виходячи зі своїх бажань і потреб. І в цьому кожному будуть допомагати його вчителі, коли кожний буде спілкуватись зі своїм вищим Я, з іншими духовними вчителями.

Людина буде знати те, що допоможе втілити їй задачі у фізичній реальності: індивідуально, улюблена справа, захоплення, заробіток.

Нові технології- це відображення природи, нічого штучного. Це природні закони, по яких вона існує. Природньо реалізується гармонійний зв'язок між всіма населяючими істотами. Всі природні процеси будуються на можливостях тонкого плану і кожний організм зв'язаний з тонкою рельністю. Про всі зміни вашої реальності потурбується ваша природа, ваш внутрішній дух суті. І вам треба просто довіряти йому, слухаючи клич свого серця. Адже саме ваше серце знає, що таке природність, краса і гармонійність. І нема якогось змісту довго розсуджувати про ці категорії, а є розуміння відчувати це і діяти так, щоби всією суттю знаходитись у цих вібраціях. Ми любимо вас.

Наші інтереси: 

Орієнтування місцезнаходження планети Земля серед Зірок, пізнання  космічного походження життя на Землі, усвідомлення дій кожної людини для відновлення зв'язку з прабатьками.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи