Арсен Дубовик's picture
Арсен Дубовик
  • Visits: 0
  • Hits: 0

В рядах російської армії бунт. Солдати не збираються воювати з Україною!

На редакційну пошту видання ELISE.COM.UA прийшов лист від однієї з мам російського солдата, якого ще місяць тому мобілізували до українських східних кордонів.

За її словами більшість солдатів навіть під загрозою смерті не перетнуть кордон України, оскільки вони давали присягу захищати російських громадян і Росію, а не захоплювати іноземні території!

Публікуємо текст без змін:

"Щоранку тривожно читаю новини і вже місяць як не можу спокійно спати чекаючи тривожного дзвінка від сина чи знайомих, що наш Президент Путін дав команду напасти на Україну. 

Мій син і його бойові товариші кажуть, що в їхньому штабі не сумніваються в тому, що їм дадуть наказ розпочати вторгнення в Україну. Хочу сказати Вам українцям, що мій син як справжній хрестиянин і патріот своєї країни не буде виконувати цей наказ. Мій син давав присягу захищати цілісність Росії і життя російських громадян.

Всі розуміють, що Україна ніколи в житті не напала б першою на Росію і взагалі Вам, українцям, зараз точно не до того ...

Мій Андрійко каже, що їм цілодобово промивають мізки, що вони будуть воювати не з українцями а з американцями, які переодягнені в українську військову форму, проте в цей абсурд і маячню ніхто не вірить.

За фатальною іронією долі по той бік кордону стоїть родич Андрійка, якого мобілізували на східний український кордон із Закарпаття. Його мати також дуже переживає і не може повірити, що брат буде вбивати брата... Таких випадків я впевнена дуже багато!

Мій син і більшість його побратимів твердо стоять на своєму. Вони будуть до кінця захищати свою територію і не допустять жодного американця на територію Росії, але вбивати своїх братів українців за якусь примарну мету ніколи не підуть".

Лідія Єременко.

Якщо даний лист дійсно написано мамою одного з солдатів, можна зробити висновок, що Росія досі не напала на територію України тільки тому, що більшість солдатів можуть або перейти на бік українців чи попросту не виконувати злочинних наказів Путіна.

Російські солдати добре розуміють, що українські брати не хочуть війни і ніколи першими не напали б ...

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...