Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Об'єднання Литви, України і Польщі є способом протистояння «русскому миру»

Intermarium представляє об'єднання країн від Балтійського моря до Чорного, а польська концепція АБЧ включає в себе країни Адріатичного, Балтійського і Чорного морів. Також є пропозиція поляка Єжи Гедройца, який пропонує створити союз Литви, України та Польщі.

Якщо країни Міжмор'я об'єднаються в одну організацію, то це може стати сильною відповіддю "русскому миру", заявив куратор проекту Intermarium (Міжмор'я), історик Альвидас Никжентайтіс.

Він стверджує що є кілька концепцій подібного об'єднання. Intermarium представляє об'єднання країн від Балтійського моря до Чорного, а польська концепція АБЧ включає в себе країни Адріатичного, Балтійського і Чорного морів. Також є пропозиція поляка Єжи Гедройца, який пропонує створити союз Литви, України та Польщі.

Никжентайтіс заявив, що проект Intermarium найбільш близький до пропозиції Гедройца. Поляк навіть розмірковував на тему, який повинен бути встановлений порядок після падіння Радянського союзу.

Він говорив, що якщо в Україні, Білорусі та Литві не буде встановлено демократичні режими, то Польща також приречена.

"Тому, що стосується мене, то з точки зору Литви я можу сказати те ж саме: без демократичної Польщі, України і Білорусі не може бути вільної, демократичної Литви", - заявив він.

Никжентайтіс нагадав, що Російська Федерація створює величезну небезпеку, і вона вже показала анексією півострова Крим, що країнам Міжмор'я необхідно об'єднаються і думати над альтернативами, щоб протистояти РФ, коли настане "чорний день". Крім того він висловив переконання, що якщо Польща, Україна і Литва зараз об'єднаються, то незабаром до них приєднається і Білорусь.

Нагадаємо, раніше екс-представник України на переговорах Тристоронньої контактної групи Роман Безсмертний заявив, що відмова президента Білорусі їхати на саміт Євразійського економічного союзу, який відбудеться в Санкт-Петербурзі, показує, що між Москвою і Мінськом серйозний розкол.

Наші інтереси: 

Важливо, що литовці і поляки серйозно над цим працюють. На відміну від офіційного Києва (держави Ураїна та її влади).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ідея починає втілюватись вжиття.

Коментарі

Зображення користувача Ія Подолянка.
0
Ще не підтримано

Ідея починає втілюватись вжиття.