Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 48
  • Переглядів: 51

ЗСУ атакували аеродром Бельбек – 20 загиблих та близько 30 поранених окупантів

Категорія:

ЗРК С-400, 2 літаки МіГ-31 та склад паливно-мастильних матеріалів на військовому аеродромі Бельбек уражені внаслідок ракетної атаки ЗСУ на Крим.

В ніч на 15 травня по аеродрому Бельбек, що неподалік Севастополя, прилетіло декілька касетних ATACMS. За попередніми даними, було знищено декілька зразків авіаційної та протиповітряної військової техніки російських окупантів, повідомив InformNapalm 15 травня.

16 травня Телеграм канал ASTRA пише, що внаслідок ракетного удару ЗСУ на аеродромі було знищено два винищувача-перехоплювача МіГ-31, також згорів склад пально-мастильних матеріалів.

Також зранку 15 травня ракета вдарила по ЗРК С-400 «Тріумф» в районі села Вишневе. Після атаки ЗРК спалахнув. 2 військовослужбовці загинули, 2 отримали поранення.

Супутникові фото опублікував Телеграм канал Крымский ветер.

"Моніторингова група на супутникових знімках відмічає три вогнища пожеж на аеродромі Бельбек у районі злітної смуги та місць стоянок літаків", пише Крымский ветер.

Пізніше повідомлялося, що через годину після закінчення ракетної атаки на аеродром Бельбек вогнищ пожежі в районі стоянок літаків стало в рази більше, а самі пожежі – сильнішими.

За останніми даними, на аеродромі Бельбек після нічної ракетної атаки 15 травня – близько 20 загиблих та близько 30 поранених, пише Крымский ветер, посилаючись на своє джерело.

Наші інтереси: 

Вибиваємо ворога з Крима, знищуючи його літаки та військову техніку. Крим буде українським. Раніше чи пізніше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи