Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 53
  • Переглядів: 56

Після ракетного удару по Криму сталися пожежі на позиціях ППО окупантів

Категорія:

У ніч на 2 серпня в окупованому Криму пролунали вибухи. Російські загарбники заявили про удар балістичними ракетами ATACMS. Зокрема під удар потрапили об’єкти російських окупантів поблизу Севастополя

24080201.png

Пуск ATACMS. Фото: Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу Збройних Сил України

Про це повідомляє Мілітарний портал, посилаючись на телеграм-канал «Крымский ветер».

Також звуки вибухів вночі було чутно у Сімферополі, Саках і Євпаторії. Окупаційна адміністрація заявляла про роботу російської протиповітряної оборони над півостровом.

Супутникова система моніторингу пожеж NASA зафіксувала осередки займання на позиціях російської ППО поблизу Балаклави. Проміжок часу з 1:57 до 2:20, коли були зафіксовані займання, збігається з часом ракетної атаки по російських об’єктах біля Севастополя.

При цьому «Крымский ветер» звертає увагу, що займання могли статися як після пусків зенітних ракет, так і після влучань по позиціях російської протиповітряної оборони.

Окупанти заявили, що Збройні Сили України атакували Крим балістичними ракетами ATACMS. Ракети нібито були збиті над Севастополем.

Мілітарний також нагадав, що 30 липня в окупованому Криму через пожежу на енергооб’єктах без електрики залишилося понад 50 тисяч споживачів.

Наші інтереси: 

Атакувати Крим, тиснути на ворога, вибивати окупантів з Криму.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи