Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 130
  • Переглядів: 145

РФ не така сильна, як здається, її "червоні лінії" – це просто слова – експерт Королівського коледжу Лондона

Категорія:

Експерти здебільшого скептично оцінювали значення українського вторгнення в Росію, але прогрес виявився кращим, ніж багато хто прогнозував два дні тому. З погляду політичної стратегії, українська операція в Курській області – дуже успішна.

24080902.jpg

Фото: t.me/nexta_live

Це ще раз свідчить про те, що "червоні лінії" Путіна – це лише слова, і що Росія не така сильна, як дехто вважає", вважає Джейд МакГлінн, експерт з питань України та науковий співробітник Королівського коледжу Лондона, яку у своїй статті цитує The Guardian.

Побоювання, що Росія може завдати удару у відповідь по Заходу, стали причиною рішення президента США Джо Байдена та інших посадовців Білого дому обмежити використання дорогого західного озброєння, такого як винищувачі F-16, на території в межах кордонів України. Досі не було підтверджених повідомлень про їхнє використання в Курській операції, хоча з боку Росії були заяви про те, що Україна використовувала бронемашини Страйкер і Бредлі.

США заявили, що не знали про плани України щодо наступу на Росію. Джон Кірбі, речник Білого дому з питань національної безпеки, заявив, що адміністрація США зв'язалася з Києвом, щоб "отримати трохи більше розуміння" про "Курську наступальну операцію".

Вашингтон також заявив, що його обмеження щодо використання дорогого американського озброєння в межах міжнародно визнаних кордонів Росії не змінилися, а Державний департамент заявив, що вторгнення "не є порушенням нашої політики".

The Guardian також нагадує, що основний діючий російський газопровід до Європи проходить поблизу містечка Суджа в Курській області, де розташована газовимірювальна станція, яку захопила Україна. Відстежується скорочення поставок російського газу до таких країн, як Австрія та Угорщина. Київ дозволив, щоб газ продовжував надходити через трубопровід в рамках контракту, який закінчується в кінці 2024 року.

Наші інтереси: 

Наступ. Перенесення війни на територію ворога.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Колись на початку війни бачив у пані Оксани класну візуалізацію майбутніх подій , сценарій війни

https://veselkova-kramnicja.mozello.com/blog/params/post/4172083/mordor-bude-znishheno

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Колись на початку війни бачив у пані Оксани класну візуалізацію майбутніх подій , сценарій війни

https://veselkova-kramnicja.mozello.com/blog/params/post/4172083/mordor-bude-znishheno

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.