Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 29
  • Переглядів: 31

Українські дрони знищили склад з Іскандерами, Точками-У та КАБАми у Тверській області РФ

Категорія:

Дрони СБУ, ГУР та ССО ліквідували великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ в Торопці Тверської області в ніч на 18 вересня. Цей арсенал уразили дрони-камікадзе українського виробництва. Відстань до цілі від держкордону України складає близько 500 км.

24091802.jpg

Пожежа в місті Торопець після атаки БПЛА 18 вересня 2024 року

На складі зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів Іскандер, тактичних ракетних комплексів Точка-У, КАБи та артилерійські боєприпаси, пише NV.

Після прильотів БПЛА розпочалася надзвичайно потужна детонація. Місцеві в Telegram-каналах запитували одне одного, чи це часом не ядерна бомба до них прилетіла. Наразі палає ділянка шириною 6 км. Місцева влада вже оголосила евакуацію населення.

"СБУ разом з побратимами із Сил оборони продовжує методично зменшувати ракетний потенціал ворога, яким той нищить українські міста. Працюємо далі, щоб організувати подібну „картину“ на інших військових об‘єктах Росії, які працюють на війну проти України", – сказало джерело NV в СБУ.

Україна залучила понад 100 дронів-камікадзе для атаки по великому складу в Торопці. На складі було знищено значні запаси північнокорейських балістичних ракет KN23, ракети до РСЗО Град, систем ППО С-30 та балістичні ракети до системи Іскандер.

Цей арсенал уразили дрони-камікадзе українського виробництва. Відстань до цілі від держкордону України складає близько 500 км.

 

Наші інтереси: 

Нищити зброю ворога, бити по території РФ, щоб кацапи знали, що це – війна, і вона буде тривати на їхній території, поки їхня держава не припинить свою війну в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Жителям Тверської області пригрозили кримінальними справами за фото та відео пожежі на ракетному складі.

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Жителям Тверської області пригрозили кримінальними справами за фото та відео пожежі на ракетному складі.