Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 8

Французько-німецький конгломерат KNDS створює підприємство в Україні для підтримки ЗСУ

Категорія:

Відкриття компанії в Україні дасть можливість ефективно проводити технічне обслуговування, ремонт і капітальний ремонт наданих ЗСУ систем.

24100301.jpg

гаубиці CAESAR

Французько-німецький конгломерат KNDS 1 жовтня оголосив про створення підприємства в Україні, про що повідомляється на сайті компанії.

"Маючи близько 800 систем, що перебувають на озброєнні або за контрактом, а також значні поставки боєприпасів, франко-німецький оборонний концерн KNDS входить до числа найважливіших промислових партнерів українських сухопутних військ. Наразі компанія відкрила дочірнє підприємство в Києві. Під назвою ТОВ «KNDS Україна» воно підтримуватиме співпрацю між українськими державними установами, українською оборонною промисловістю та KNDS.

Метою створення ТОВ «KNDS Україна» є, серед іншого, надання можливості українській промисловості виконувати роботи з технічного обслуговування, ремонту та капітального ремонту систем KNDS, серед яких основні бойові танки Leopard 1 та 2, артилерійська гармата CAESAR, AMX10 RC, броньована гаубиця PzH 2000 та самохідна зенітна установка Gepard, таким чином значно підвищуючи готовність цих систем до бойових дій.

Водночас KNDS та українська промисловість мають намір спільно виробляти 155-мм артилерійські боєприпаси в Україні та виготовляти запасні частини до них, використовуючи передові технології виробництва.

Заснування ТОВ «KNDS Україна» базується на відповідній франко-німецькій урядовій ініціативі, базові положення якої були представлені 22 березня 2024 року міністрами оборони Себастьяном Лекорну та Борисом Пісторіусом у Берліні", – йдеться у повідомленні.

KNDS – один з найбільших збройових конгломератів у Європі, заснований німецькою компанією KMW і французькою Nexter. У його портфоліо входять основні бойові танки, броньовані машини, артилерійські установки, боєприпаси, мостоукладальники тощо. Флагманські продукти — танки Leopard і самохідні артилерійські установки Caesar.

Наші інтереси: 

Виробництво зброї в Україні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта (+аудіо)

Фантастика зачіпає теми, яких не наважуються торкатись вчені та політики. Френк Герберт написав роман про безкомпромісну війну людей та людиноподібних тварин – і показав, як люди можуть перемогти.

Останні записи