Аватар пользователя Світ Зелений
Світ Зелений
  • Visits: 0
  • Хиты: 0

Кілька слів до Президента від примітивного конспіролога.

"Те що відбувається останнім часом дуже нагадує "насилля влади з її державним апаратом проти народу з метою придушення не тільки опозиції, а й усього загалу, з метою викликати жах і змусити полишити думки про спротив." Так Вікіпедія дає визначення терору.
То може у нас не тероризм, а терор, пане Президенте?"
http://vgolos.com.ua/blogs/teroryzm_chy_teror_151948.html

Кілька слів до Президента від примітивного конспіролога.

(Не думав вже нічого вночі писати, але побачив що намолов наш Президент і не стримався.)

Чомусь ніхто, Петру Олексієвичу, Вам не пояснить головного - єдина Ваша опора - це народ. А народ не можна так цинічно дурити. Інакше будете заздрити долі Януковича. Особливо тоді, коли зла та активна частина обдуреного народу небезпідставно звинуватить Вас, пане Президенте, у значно важчих гріхах аніж брехня.

Давайте розберемо Ваші тези по черзі, згідно опублікованого на сайті "Цензор. Нет"

"Президент Украины Петр Порошенко считает, что Украине не нужно военное положение."

Шановний Петре Олексієвичу, згідно статті 102-ї Конституції "Президент України є гарантом державного суверенітету, територіальної цілісності України...". Згідно ст. 104-ї Конституції, Ви склали присягу, де є наступні слова: "Зобов'язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України...".

Згідно ст.106-ї Основного Закону, Президент "вносить до Верховної Ради України подання про оголошення стану війни та у разі збройної агресії проти України приймає рішення про використання Збройних Сил України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань" або "приймає відповідно до закону рішення про загальну або часткову мобілізацію та введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях у разі загрози нападу, небезпеки державній незалежності України".

Тобто, в Конституції чітко розмежовано "оголошення стану війни" та "введення воєнного стану". Припустім, фактичну війну Ви нарекли "антитерористичною операцією" і хоча єдиного визначення "тероризму" немає - підміна понять очевидна. Але Ви ж не можете стверджувати, що не існує "небезпеки державній незалежності" та "загрози нападу"!

Отже, пане Президенте - У ДАНІЙ СИТУАЦІЇ ВИ НЕМАЄТЕ ЖОДНОГО ПРАВА ЩОСЬ "ВВАЖАТИ"! ВИ ПРОСТО ЗОБОВ'ЯЗАНІ БУЛИ ВВЕСТИ ВОЄННИЙ СТАН! Інакше, якщо Президент публічно нехтує Конституцією та Законом України - вся державна влада стає нікчемною!

"Военное положение нам не нужно. Оно будет введено тогда, когда в этом будет необходимость. И мир у нас будет", - сказал Порошенко."

Щодо Закону України "Про правовий режим воєнного стану" я писав уже раніше: http://vgolos.com.ua/blogs/voiennyy_stan_151440.html

Нагадаю: " Воєнний стан - це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози нападу, небезпеки державній незалежності України, її територіальній цілісності та передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню та органам місцевого самоврядування повноважень, необхідних для відвернення загрози та забезпечення національної безпеки..."http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1647-14

Умови запровадження "особливого правового режиму" - "воєнного стану" 
( я просто отримую насолоду коли щоразу чую від наших нардепів про "військовий стан") настільки очевидні, що незапроваджуючи його, Ви порушуєте три речі: Конституцію України, Закон України та Присягу Президента.

Не коментуючи ці порушення, я одразу скажу до чого вони ведуть - до Повстання. Не буду розжовувати, хто захоче прочитає публікацію "майданного періоду" від 21-го січня:http://vgolos.com.ua/blogs/pravo_na_povstannya_131216.html

Наведу звідти лише один абзац:
"10 грудня 1948 року Генеральною Асамблеєю ООН було прийнято «Загальну декларацію прав людини», яку Україна ратифікувала ще у 1973 році! З цієї Декларації випливає право народу на ПОВСТАННЯ, якщо права людини не охороняються законом та влада у державі узурпована."

Чому Повстання? Про це написав 28 травня:

"Народ знову розколеться на два табори. На цей раз на тих, хто захищатиме нову владу, прощаючи їй гріхи і на тих, хто захоче її змести з лиця багатостраждальної української землі"

А оскільки тих, хто захоче змести ТАКУ владу, стає все більше то " третій Майдан буде кривавою бійнею, якщо не отямимось, а у взаємознищенні жодної гідності немає...
"http://vgolos.com.ua/blogs/tretiy_maydan_146628.html

Тепер наведу ОСНОВНУ ПРИЧИНУ, по якій Ви наближаєте кінець існуючої держави Україна, та свій власний:

"В умовах воєнного стану забороняються: зміна Конституції України; зміна Конституції Автономної Республіки Крим; проведення виборів Президента України, а також виборів до Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування."

Шановний Петре Олексієвичу, не потрібно міняти Конституцію, її потрібно ВИКОНУВАТИ! Тим паче, Боже Вас упаси знищувати "територіальні громади" під виглядом гройсманівської децентралізації!
http://vgolos.com.ua/blogs/konstytutsiya_vid_poroshenka_148793.html

Підходимо до Вашої основної мети - виборів. Так, введення воєнного стану це Ваш останній козир. І я ЗНАЮ коли Ви ним захочете "піти".

Якщо Ваші придворні соціологи подадуть Вам перед виборами реальну картину електоральних симпатій, з якої Ви побачите ту конфігурацію яка Вас задовільнить менше ніж існуюче нардепівське стадо - ви введете воєнний стан ДО виборів.

Якщо будете переконані, що ВР Вам підконтрольна, через домовленості з Льовочкіним, Коломойським та іншими спонсорами старих-нових політичних сил, то введете воєнний стан вже після виборів, для придушення тієї частини суспільства яка цілком справедливо, на чолі з тими хто виживуть в "іловайських котлах", захоче провести остаточну люстрацію охлократичної системи, котру Ви очолили.

Також Ви можете його ввести коли зрозумієте, що підконтрольність є сумнівною - це вже Ваш козир у торгах із вищезгаданими олігархами.

Більше того, незважаючи на нелегітимні переговори нелегітимних осіб про нелегітимне перемир'я - війна продовжуватиметься. І причина введення воєнного стану у Вас завжди буде. Або її створять.

Але... Ви у будь-якому випадку програєте. Це вже очевидно із Ваших системних помилок. Вибачте за відвертість.

"Порошенко подчеркнул, что если бы было введено военное положение, то Украина лишилась бы мировой поддержки."

Петре Олексієвичу, ця теза - зразок однієї з системних помилок. Як Ви поясните народу, яким чином особливий правовий режим на окремій території, на якій, за твердженнями Ваших підбрехачів, вже кілька місяців безчинствують терористи з сепаратистами, впливає на "світову підтримку"? Адже люди переконані, що швидше навпаки - Ваша "багатовекторність" у питанні Донбасу переконує міфічне "світове співтовариство" у тому, що немає кому надавати підтримку.

Це все, звичайно, зовсім не так. Ви це знаєте, я здогадуюся. Або навпаки. Але повірте, на всі незручні питання доведеться відповідати, інакше за Вас це зроблять Ваші опоненти. Чи чиїсь агенти. Коли люди не чують правди від того, кому повірили, то зневірені слухатимуть усіх інших... Про наслідки вже згадував...

"Обратите внимание, какую мощную поддержку мира нам удалось сейчас организовать. Подчеркну - если бы было военное положение, то мы бы ее потеряли, и Украина осталась бы один на один с агрессором", - добавил президент."

Навіть не хочеться коментувати. А можливе це лише мені не помітно "потужної світової підтримки"? Чи ми нині не один на один з агресором?.. 
Смерті на невизнаній війні не припиняться і Вам не залишиться нічого іншого як сповзати до жорсткого подавлення всілякого "інакомислія".

Про те, що цей процес вже "пішов", я написав ще 23 липня:

"Те що відбувається останнім часом дуже нагадує "насилля влади з її державним апаратом проти народу з метою придушення не тільки опозиції, а й усього загалу, з метою викликати жах і змусити полишити думки про спротив." Так Вікіпедія дає визначення терору.
То може у нас не тероризм, а терор, пане Президенте?"
http://vgolos.com.ua/blogs/teroryzm_chy_teror_151948.html

Так, так - це вже всі передумови до легітимності повстання, згідно вище згаданої "Загальної декларації прав людини"...

Розумію, що дехто схоче гнівно обуритися - не час критикувати Президента та давати "козирі" ворожій пропаганді! Не спішіть. Це не критика. Це застереження, мета якого не допустити кривавого хаосу.

Можете вважати мене самовпевненим дурнем, котрий пише поради то Януковичуhttp://vgolos.com.ua/blogs/sim_porad_prezydentu_125090.html
то Путіну http://vgolos.com.ua/blogs/sem_sovetov_putynu_138048.html

Доля першого вже відома, другому теж недовго залишилося... Хм... Не знаю, правда, котрому з цих других...

Повторюся. Мені все одно, хто що подумає і чи дійдуть мої застереження до адресатів, чи ні. Тобто чи дійдуть вони в письмовій формі. Це сформована мислеформа яка вже живе своїм окремим життям. І якщо вона збереже хоч одне людське життя - час потрачений не даремно.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
Yuriy Sytnyk
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...