Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Постпред США: Дуже багато реформ здійснилися лише на папері

Категорія:

Спецтема:

Про це постійний представник США в Раді безпеки ООН Саманта Пауер сказала під час перебування в Києві.

"Звичайно, процес реформ далеко не завершений, багато що належить зробити. Дуже багато реформ здійснилися лише на папері, але на практиці ніхто не може сказати, що колосальні проблеми, на які спрямовані ці реформи (це монополія олігархів, відсутність прозорості), розв’язуються належним чином. Хтось іде у відставку, але не під суд", - сказала вона.

За її словами, важливо, щоб український народ залучався до процесу реформ, "оскільки попри повільність реформ потужність ваших противників і складність проблем, побудова системи нових правил залежатиме від того, що ви змусите уряд робити", повідомляє УНІАН.

Саманта Пауер прилетіла до Києва, щоб підтримати важливі реформи українського уряду і громад перед обличчям триваючої російської агресії, - повідомило Посольство США в Україні напередодні її візиту.


Коментар НО:

"США готові підтримати в Україні будь-яку, навіть ультранаціоналістичну силу, аби тільки вона мала політичну волю очистити державу від корупції, позбутися зрадників, компетентно розвивати економіку і рішуче воювати за власну незалежність" - Геополітична доктрина Третього Гетьманату.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи