Зображення користувача Миро Продум.
Миро Продум
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Євросоюз відмовився запроваджувати додаткові санкції проти Росії

Категорія:

Спецтема:

Учасники вчорашньої наради Європейського Союзу на рівні постійних представників (COREPER) відмовилися від серйозніших санкцій проти Російської Федерації, сподіваючись на успіх мирних посередницьких ініціатив Німеччини та Франції. Про це повідомляє польське інформаційне агентство РАР із посиланням на власні джерела.

"За даними дипломатів, частина країн хотіла сильнішої позиції ЄС, а саме додати до чорного списку вагомих російських політиків, а також санкцій у вигляді замороження проектів, котрі співфінансує у Росії Євросоюз. Однак більшість вирішила, що треба дати шанс зусиллям Франції та Німеччини, направленим на розв’язання кризи в Україні", – пише агентство.

РАР зазначає, що минулого тижня Євросоюз також утримався від загострення санкцій проти Росії, незважаючи на те, що сепаратисти не виконали умов перемир'я.

"Можливе загострення санкцій і впровадження обмежень, котрі вплинуть на сектори російської економіки, можуть обговорити лідери ЄС, які зустрінуться 16 липня у Брюсселі на надзвичайному засіданні, яке насамперед буде присвячене кадровим питанням", – наголосили в агентстві.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта

«Життя у вулику передбачає не регламентовану монотонність, а МЕТАМОРФОЗУ. Коли комаха досягає межі своїх можливостей, вона чудесним чином перетворюється на абсолютно нову істоту. У цій метаморфозі я...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Ще один доказ, що нам варто спиратися на силу власної зброї.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.

Коментарі

Зображення користувача Наталка Артанія Кобза.
0
Ще не підтримано

Чому в ЄС говорять про "кризу в Україні", а не про агресію РФ щодо України і не про визвольну війну українського народу з РФ? Чому вони замовчують нинішню окупацію Криму, ніби цього факту вже не існує? Якби речі називалися справжніми іменами, іншими були б і висновки з того, що відбувається в Україні. Вважаю це також слабкістю МЗС, яке дуже мляво в умовах війни відстоює інтереси України на міжнародному рівні. Адже у світі не знають повної ПРАВДИ щодо Росії, яка бреше на весь світ.

Sapienti sat.

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Ще один доказ, що нам варто спиратися на силу власної зброї.

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.