Portrait de Олена Каганець
Олена Каганець
  • Visits: 0
  • Accès: 0

Війна проти України ведеться за українські гроші

За вкрадені Януковичем та його оточенням за час їх перебування при владі. За віджаті банківські активи в Криму. За частку від маржі в розрахунках за поставлений газ. І - безпосередньо з бюджету. 

Допомагають бойовикам менти Донецька і Луганська і продовжують отримувати зарплату з Києва. Там, де немає можливості видати їм готівку - на картки.

Поранені бойовики лікуються в бюджетних лікарнях, куди їх доставляють швидкі допомоги державних клінік. Навіть тіла загиблих громадян Росії вивозяться на батьківщину на вкраденому бензині.

Все більша кількість зброї захоплюється на складах, і стріляє ця зброя в громадян України. Шахтарі державних шахт, зрадливі чиновники і депутати всіх рівнів, пенсіонерки, які кричать на мітингах "Путін, Росія". Історія з Майданом, де кожен постріл був оплачений самим народом, в який стріляли беркути, що сидять на зарплаті від цього ж народу, повторюється на іншому, більш жахливому рівні.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Кращий коментар

Portrait de Анатолій Висота
0
No votes yet

На жаль, це так.

Commentaires

Portrait de Анатолій Висота
0
No votes yet

На жаль, це так.