Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 188
  • Переглядів: 212

Черговий «замах» на Зеленського. Чому так тупо й непереконливо? – пояснює Тарас Чорновіл

Категорія:

Туману та конспірологічної каламуті наганяє наша горе-влада. Тарас Чорновіл спробував розвінчати їхнє безглуздя. Йдеться про вже невідомо який «замах» на Володимира Зеленського, який викрили контррозвідка та слідчі СБУ. Цього разу додали деталі, персонажів, різних сюжетних планів тощо.

У чому дурість та суперечність цього дійства і навіщо знову так ганьбитися, пояснив Тарас Чорновіл.

Але перед цим трохи інформації, яку подає (цілком серйозно!) Радіо Свобода.

Назва статті "Замах на Зеленського як подарунок на інавгурацію Путіну".

СБУ заявляє, що викрила п’ятьох агентів ФСБ, які нібито готували вбивство Зеленського. Контррозвідка та слідчі СБУ викрили плани Росії ліквідувати президента Володимира Зеленського та інших представників військово-політичного керівництва країни.

"Реалізувати плани мала агентурна мережа, яку завчасно викрила Служба безпеки України за сприяння керівництва Управління державної охорони. До складу мережі, діяльність якої ФСБ курувала з Москви, входили двоє полковників УДО (Управління Державної охорони – прим. моя, О.К.), які «зливали» секретну інформацію РФ", – заявляє пресслужба СБУ.

Серед завдань агентурної мережі ФСБ був пошук військових, наближених до охорони Президента, які могли б взяти його в заручники й згодом вбити. Також планувалася ліквідація, поміж інших, голови СБУ Василя Малюка, очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова. Зокрема, Буданова нібито планували ліквідувати перед Великоднем ударом ракетами й дроном за даними від завербованого агента.

Затримали двох полковників Управління Держохорони.

Як виявилося, не тільки мені ця казочка не зайшла.

Тарас Чорновіл каже, що тему "замахів" Зеленський експлуатував до абсолюту. Він сам починає вірити в те, що вигадав або вигадали його лизоблюди. Але жоден "замах" не був ніким і нічим підтверджений. Крім того, все зроблене так, як робиться, коли не хочеться робити. Нема мети та мотиву ліквідації Зеленського.

 

Наші інтереси: 

Маємо розуміти, що Зеленський насправді вигідний Кремлю.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Метафора колективного розуму

Шукачі перлів: надлюдський розум «Народного Оглядача», його практичні прояви та перспективи

У цій статті ознайомимось з трьома реальними історіями дії надлюдського розуму, розглянемо наш досвід його застосування і сформулюємо три найближчі завдання нашого проекту.

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Москва абсолютно не зацікавлена у заміні Зеленського. Так само як Україні в стратегічному плані не вигідна заміна Путіна (цей психопат впевнено веде Росію до розпаду).

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Москва абсолютно не зацікавлена у заміні Зеленського. Так само як Україні в стратегічному плані не вигідна заміна Путіна (цей психопат впевнено веде Росію до розпаду).

Все, що робиться з власної волі, – добро!