Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Фермери в Індії запустили 40 змій в офіс податкової

Два сільських мешканці, втомлені від вимог хабарів з боку чиновників, прийшли до хабарників з мішками, наповненими отруйними рептиліями.
Два фермера прибули у багатолюдний діловий офіс податкової служби в північному індійському штаті Уттар-Прадеш в середу рано вранці. З собою чоловіки принесли три туго замотаних мішки.

Розмірений робочий день був перерваний, коли відвідувачі випустили зі своєї ноші близько 40 різних видів змій, серед яких були також чотири смертоносні кобри.

Рептилії швидко розповзлися по приміщенню, посіявши справжню паніку серед персоналу і клієнтів податкової контори.



- Змії були повсюди, люди намагалися сховатися: хто на столах, хто на стільцях – але вони заповзали і туди; у нас навіть не було нічого, чим їх вбити! - розповів очевидець події.

У результаті зміїної атаки ніхто не постраждав. Прибула поліція і фахівці з вилову тварин й зібрали небезпечних плазунів.

Винуватці інциденту втекли з місця події. За інформацією влади, чоловіки таким чином висловили протест проти хабарництва, що процвітає в податкових органах регіону.

Фермерам потрібні були документи на землю, якою вони володіють, проте співробітники офісу відмовлялися видати папери без надання грошової винагороди.

- Подібні методи боротьби з корупцією просто неприпустимі, з випадками здирництва слід розбиратися поліції! - прокоментував губернатор штату.

Повідомляється також, що принаймні один з чоловіків відомий в окрузі як заклинатель змій, так що зібрати шиплячу «зброю» проти чиновників йому не склало жодних труднощів.

Примітною є також і кількість рептилій, «спрямованих» проти недобросовісних держслужбовців. Число 40 є священним для більшості культур. Найчастіше йому надають значення випробування і смерті, а також примирення та повернення до принципу.

Можливо, таким чином індуси принадили собі у допомогу ще й магічні сили цифр, що покликані вилікувати податківців від жадібності.


Ми все повернемо, а винні будуть покарані.


В тему:

Нова угода снайперів

Конституційні збори будуть скликані 12 грудня 2012 року

Німецький експеримент

Відновлення смертної кари має стосуватися економічних злочинів в особливо великих розмірах

Ініціативи Партії снайперів


В тему: 
Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи