Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Громадська спілка «Воля Громади» запрошує до участі в конкурсі на кращого волонтера

24 серпня 2016 року в Києві проходитиме фестиваль-церемонія визнання і відзначення волонтерів «Червона доріжка Гідності». Щоб у цей день Україна святкувала саме Свободу, а не відсутність залежності від когось чи чогось. Цей захід має на меті підняття престижу громадської діяльності в Україні та відзначення найкращих серед громадських діячів та активістів. 

Громадська спілка «Воля Громади» запрошує до участі в конкурсі на кращого волонтера за номінаціями www.vgfest.org/nominants усіх бажаючих громадських діячів та активістів. Пропонуйте себе, представників своїх громадських організацій, а також волонтерів серед своїх знайомих або з дружніх ініціатив.

Конкурсну заявку на сайті необхідно заповнити до 31 липня 2016 року ― www.vgfest.org/reg-nom.

Голосування за номінантів триватиме до 14 серпня 2016 року.

Хай про наших відданих Берегинь і відважних Воїнів Світла дізнається Україна!

Захід має на меті підняття престижу громадської діяльності в Україні та відзначення найкращих серед громадських діячів та активістів, яких обиратимуть пересічні українці шляхом голосування на сайті фестивалю vgfest.org (І етап).

Цвіт і гордість української нації ― волонтери-фіналісти 24 серпня, у День Незалежності України, пройдуть Червоною доріжкою Гідності ― шляхом визнання і вдячності, вистеленим пелюстками червоних троянд.

Щира мрія команди фестивалю ― щоб у цей день Україна святкувала саме Свободу, а не відсутність залежності від когось чи чогось. Що 24 серпня стане у майбутньому національним святом усіх волонтерів в Україні. Адже бути волонтером ― означає мати велике, щире і вільне серце, для якого природно ділитися своїм теплом з іншими.

І у серці України, Хрещатиком, у День Незалежності мають йти почесною ходою герої сьогодення ― волонтери ― серце нашої країни!

Тож нагороду у вигляді символу фестивалю ― червоно-чорної троянди ― отримають справді гідні представники нашого суспільства, що самоорганізовуються задля вирішення актуальних соціальних проблем, знаходять для цього час і не бояться брати відповідальність за свої рішення.

У церемонії нагородження «Червона доріжка Гідності» братимуть участь по 5 волонтерів у кожній номінації, що набрали найбільшу кількість голосів. А серед них обирати найвідданішого своїй справі буде компетентне журі на чолі з відомою співачкою і громадським діячем Анжелікою Рудницькою (ІІ етап). Також до складу журі входять Євген Нищук, Марина Одольська, Маргарита Січкар.

Минулорічний фестиваль «Воля Громади», об’єднавши понад 40 громадських організацій та ініціатив, зробив його учасників ближчими. Адже свої проекти всі волонтери без винятку втілюють з відчуттям того, що майбутнє України ― це наша дієвість сьогодні. Це проявлена воля кожного з нас, воля громади.

У заході візьмуть участь громадські організації та ініціативи України, мешканці та гості столиці. Захід є виключно аполітичним.

За додатковою інформацією звертатися за тел.: 063 921-28-03 / Оксана Григоренко

Наші інтереси: 

Цвіт і гордість української нації ― волонтери. Гарна мета - щоб 24 серпня Україна святкувала саме Свободу, а не відсутність залежності від когось чи чогось.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта (+аудіо)

Фантастика зачіпає теми, яких не наважуються торкатись вчені та політики. Френк Герберт написав роман про безкомпромісну війну людей та людиноподібних тварин – і показав, як люди можуть перемогти.

Останні записи