Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 111
  • Переглядів: 122

Ілон Маск: «Якщо Камала може робити великі справи, то чому вона цього не робить?»

Категорія:

Спецтема:

Ілон Маск підтримує Дональда Трампа на президентських виборах у США 2024 року. Він висловився про перші президентські дебати між республіканським кандидатом Дональдом Трампом і демократкою Камалою Гарріс, заявивши, що, хоча Гарріс «перевершила очікування», Трамп буде «більш ефективним у досягненні цілей».

240911-harris-trump.jpg

Камала Гарріс і Дональд Трамп

На своїй соціальній платформі X Маск написав: "Хоча я не думаю, що ведучі дебатів були справедливими до [Дональда Трампа], [Камала Харріс] перевершила очікування більшості людей сьогодні ввечері. При цьому, коли йдеться про конкретні справи, а не лише про гарні слова, я твердо переконаний, що Трамп впорається  набагато краще. Зрештою, якщо Камала може робити великі справи, то чому вона цього не робить? Байден рідко з'являється на роботі, тож вона, по суті, вже керує. Питання зводиться до наступного: чи хочете ви, щоб поточні тенденції продовжувалися ще 4 роки, чи ви хочете змін?"

В окремому дописі він написав: "Якщо не буде суттєвих урядових реформ, закони та правила будуть погіршуватися з кожним роком, доки кожне велике починання, від швидкісної залізниці між нашими містами до створення мультипланетарного життя, не стане фактично незаконним. Трамп підтримує комісію з ефективності уряду, яка дозволить робити великі справи, а Камала – ні. Ми ніколи не досягнемо Марса, якщо Камала переможе".

Ілон Маск підтримав Трампа, а Трамп пообіцяв створити урядову комісію, яка може наділити технологічного мільярдера значними повноваженнями в аудиті федеральних витрат і нормативних актів, пише NDTV WORLD. Цей крок зміцнює їхній передвиборчий альянс, і пан Маск потенційно може очолити комісію, якщо Трамп виграє другий термін.

NDTV WORLD зазначає, що під час цих президентських дебатів Трамп і Гарріс зіткнулися в таких ключових питаннях як економіка, аборти та зовнішня політика.

Під час 90-хвилинної сесії Трамп критикував політику адміністрації Байдена у сфері економіки та зовнішньої політики, тоді як Гарріс захищала їхні досягнення і критикувала суперечливі імміграційні реформи Трампа та його минулі зовнішньополітичні рішення.

Після дебатів співачка Тейлор Свіфт потрапила в заголовки газет, підтримавши Камалу Гарріс. Вона прийняла ярлик «бездітної жінки-кішки» – термін, який використовував кандидат на посаду віцепрезидента Трампа Джей Ді Венс, щоб позначити жінок, які не мають дітей. Співачка заявила, що голосуватиме за Гарріс, тому що та є «твердим, обдарованим лідером», який бореться за переконання пані Свіфт.

У відповідь на підтримку Тейлор Свіфт пан Маск, який підтримує Трампа, зробив коментар на X, пропонуючи дати співачці дитину і захистити її котів.

Під час дебатів 10 вересня Камала Гарріс виступила з різкими нападками на Дональда Трампа, назвавши його «засудженим злочинцем», «другом диктаторів» і звинувативши його у використанні «расизму для розколу американського народу».

Трамп звинуватив Гарріс в запозиченні ідей кампанії у Джо Байдена і назвав її «марксисткою». Після перших президентських дебатів кандидат від Демократичної партії Гарріс  викликала Дональда Трампа на другу зустріч.

Наші інтереси: 

Стежимо за президентськими виборами в США та позицією Ілона Маска.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Станіслав Бєлковський прокоментував дебати і, серед іншого, розповів, як Камала "допомогла Україні" – за 5 днів до початку повномасштабного російського вторгнення, на економічному форумі в Давосі вона зустрілася з Зеленським, сказала що допомоги від Штатів не буде і порадила йому втікати з України та створювати уряд у вигнання: ось цей фрагмент відео

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Станіслав Бєлковський прокоментував дебати і, серед іншого, розповів, як Камала "допомогла Україні" – за 5 днів до початку повномасштабного російського вторгнення, на економічному форумі в Давосі вона зустрілася з Зеленським, сказала що допомоги від Штатів не буде і порадила йому втікати з України та створювати уряд у вигнання: ось цей фрагмент відео

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Я б подивився на цю ситуацію трохи з іншої точки зору...

Камала, як віце-президент, знала точку зору президента Байдена, а також інших вищих інституцій США, на вторгнення росії в Україну та чесно проінформувала Зеленського, щоб він реально знав, як влада США налаштована щодо російського вторгнення.

Знаючи, що США не налаштовані на допомогу Україні, Зеленський стояв перед дилемою:
1. Скористатися порадою Камали і літаком, що пропонував Байден, та покинути Україну.
2. Залишитися і організовувати оборону.

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!