Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Міжміські дзвінки з таксофонів стануть безкоштовними

З нового року дзвінки з таксофонів «Укртелекому» на стаціонарні телефони по всій Україні будуть безплатними. Безкоштовно можна буде дзвонити і в межах міста. Також не будуть тарифікуватися і розмови з абонентами SIP-телефонії Укртелекому (код «892»).

Про це повідомляє Укртелеком на своєму сайті.

Мережа Укртелекому нараховує майже 6 тисяч універсальних таксофонів, які надають послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що і дзвінки з таксофона на таксофон по Україні теж стають безкоштовними. Відтак, користувачі фіксованої телефонії зможуть без обмежень спілкуватися з рідними і знайомими, які живуть у різних регіонах країни.

Кілька років тому компанія  започаткувала соціальну ініціативу щодо безкоштовних дзвінків з таксофонів  на місцеві номери, яка підтвердила свою затребуваність для користувачів у всіх регіонах країни. За час ініціативи кількість дзвінків з таксофонів зросла в рази  до майже мільйона на місяць.

 

Наші інтереси: 

Корисна інформація. Може знадобитися

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи