Зображення користувача Зоріна Небокрай.
Зоріна Небокрай
  • Відвідувань: 8
  • Переглядів: 8

Мої мрії здійснені

Категорія:

Ми були чарівниками, думкою і словом вирішили те, що нам було потрібно, прислухаючись до свого Духу, що з’єднався з нами. Для швидкого здійснення задуманого і для свого захисту ми знаємо таємні речі, символи та дії. Ми любили себе, шанували своє тіло, дотримувались ритму і методу для вічного самовідновлення.

Я, вічно молода, красива і щаслива, вставала зранку, виходила на ґанок, і дивилась як сходить сонце. До мене підходив мій коханий, обнімав мене і ми разом дивились на схід сонця. Воно, кожному з нас, надавало ідею того дня, як його провести і що зробити; ми були безтурботні і всемогутні.

Я жила в дерев’яному будинку, побудованому за новими технологіями, він вогне-вологотривкий. Цей будинок, за моїм бажанням, пересунувся в просторі, в житловому вигляді у вибране мною місце. Завдання деревини -підтримувати оптимальну температуру повітря в домі, я голосом задала бажаний градус тепла.  Всередині будинку все було зроблено з дерева різних порід, розрізнялися відтінки і структура дерева. Вікна великі, багато світла і красива природа за вікном. У просторому залі був камін з мармуру і каменю, біля нього великий килим з гойдалками-подушками. Палаючий, в каміні, вогонь примножив добробут мого дому і надихнув на нові винаходи.  Блискуче привабливо і затишно було  в будинку. Золоті рибки в акваріумі допомогли виконати творчі задуми і підтримати порядок в домі.

Навколо будинку квітнули різнокольорові троянди, які надали красоту тіла тим, хто до них торкнувся. Моя шкіра зробилась шовковистою, блискучою  і пружною. Поміж купами великих каменів плелися інші травинки-квіти, кожна з них мала  мелодійну музику. Виднілися кілька фруктових дерев: черешня, абрикос, горіх та столітній високий дуб. Дерева біля будинку були надійними охоронцями, вони сприйняли мої вказівки і чітко знали свою роль. Для небажаних гостей вони виділили речовину, яка тимчасово осліпила їх, опісля, непрохані гості відчули прилив любові і перетворилися на друзів. Таких людей дерева розрізнили за магнітними коливаннями  серця людини і це робилося на великій відстані.  З-поміж трави червоніли суниці, які мали силу кохання; хто з’їв таємне число  суничок, той  наділився коханням.

Мій відпочинок був - це дивитися і створювати красоту. Робила композиції гармонійного поєднання та милувалась плодами своєї досконалої праці. Ця розвага  перетворилася в нову корисну технологію для добробуту людини, таким шляхом прийшли нові винаходи. Мої знання були  безмежні, бо мені підказував їх мій Дух при кожній потребі, а я вміла його слухати. Дух з’єднався з моїм серцем і я була  неперевершена в цьому часі; моє тіло, завжди молоде і квітуче, йшло і отримувало  всі бажані досконалості.

Мій Дух сприяв моїй Душі бути радником: аналізувати, радити, допомагати, навчати і творити корисні та приємні справи. Мені подобалося слухати і знати про нові світи, нові відкриття, дивилась приємні і корисні події життя інших та мандрувала в інших світах-вимірах. Моя свідомість притягувала тільки позитив і добро, вона мала силу руйнувати негативні події і простір навколо мене бринів щастям. Мій погляд був чаруючим, куди я дивилась, там відразу ж все налагодилося, вирішилося, відновилося і всі стали щасливими навколо мене.

В мене було товариство подібних до мене людей, наші стосунки в чистоті і щирості, сповнені довір’я і розуміння. Мені приємно було находитись в цьому товаристві.  Питання важливих, рівноцінних, але різнобічних ідей вирішилось шляхом гри, наприклад, підкиданням монети, і все розв’язалось автоматично, вся енергія об’єдналася. Спілкування поміж людьми було чітко-прозоре, повне довір’я, ми  читали думки інших, обман і користолюбство щезли самі. Всі отримали все, що забажали, за своєю волею бажання.

Я жила в місті, де було біля 150 тис. мешканців. Воно простягалося біля великого джерела чи моря. Там ми громадою купалися, здійснювали ігрові обряди, співали, танцювали, дзвеніло багато сміху і грала мелодійна музика. Це відбувалося  щонеділі, шляхом чергування груп для проведення свята, присутність інших за бажанням. Ці свята проводилися для наповнення силою і досконалістю та обміном енергії, радості, щастя.  Всі люди були  усміхнені, добрі, розумні, красиві. Кожна людина знала щось нове, щоб передати іншій, через те всім було дуже цікаво. Багато  веселих сердець вкупі притягнули багато позитивного і радісного зі Всесвіту, він швидше відчув і знайшов нас.

Кожний мешканець зумів вирішити свої потреби сам, в колективі погоджувалася інформація для урізноманітнення напрямків, проходив обмін порадами для розвитку. Кожна людина навчена, що своєю свідомістю вона всесильна і люди розвинулися хто і наскільки забажав. Життя легке і радісне, технології самовідновлюючі, які не потребують людського втручання. Все приємно взаємопов’язане і всі ми знали, як це працює. Сонце відкрило нові природні таємниці для добробуту людей, прості і доступні для кожного.

Ми були чарівниками, думкою і словом вирішили те, що нам було потрібно, прислухаючись до свого Духу, що з’єднався з нами. Для швидкого здійснення задуманого і для свого захисту ми знали таємні речі, символи та дії. Ми любили себе, шанували своє тіло, дотримувались методу і ритму для вічного самовідновлення. Наша праця була - це любити себе та навколишній світ, ритм нашого серця створив навколо нас чудеса, зробив безтурботним життя на землі. Магнітні хвилі Всесвіту відреагували на  магнітні коливання нашого серця і принесли на Землю здійснення наших мрій.

Інші міста на планеті Земля повторили шлях щастя, одне за іншим скопіювали нашу схему життя. Інші людські серця відчули та перейняли магнітне коливання  сердець  щасливих людей, земля рухалася в одному  сердечному ритмі, як одне велике Серце.  Всі люди  досягли розуміння та прозріння і всіх об’єднала любов, яка створила ритм щастя на  планеті.  Весело жилося в Україні і захотіли у мандрівку по Всесвіту - та й полетіли.


В тему:
Пошукова система Всесвіт
Глобальна криза і нова раса
Реінкарнація сьогодні: настанови для аріїв
Арійські уявлення про життя і смерть – на радіо Культура (аудіозапис)
Велика гра неоантропів
Покинутий рай Борії
Велика Скуфія нових аріїв
Друзі і вороги Царства божого

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Гарно!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Коментарі

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Гарно!

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Оксана Лутчин.
0
Ще не підтримано

Гарні мрії. Було цікаво. Дякую.
Дещо поправимо:
"вирішили те, що нам потрібно" - вирішили те, що нам було потрібно.
"вставала ранком, виходила на ганок" - (ранком - русизм) вставала зранку, виходила на ґанок...
"шовковисто-ковзаюча" шкіра - це яка?
"знання були безмежні, бо мені підказував мій Дух" -..., бо мені підказував їх мій Дух.
"моє тіло слідувало" - йшло , підкорялося...
"воно знаходилося" - воно містилося, простягалося..
" і всі ми знали, як це працювало" - ...,як це працює"

Творімо разом мову Сенсар!

Зображення користувача Арсен Дубовик.
0
Ще не підтримано

Пані Оксано, а давайте запровадимо правило:
"русизми - слова староукраїнського походження,
а росіянізми - слова, які походять від неправильного витлумачення з російської мови".
?Як Ви дивитесь на цю пропозицію?

"Є десь, у якійсь далекій землі, таке дерево, що шумить верховіттям у самому небі, і Бог сходить ним на землю вночі..." (М. В. Гоголь)

Зображення користувача ДЗен ДЗелень.
0
Ще не підтримано

Уже запроваджено: росіянізм - слово або усталений вислів, впроваджений в українську мову шляхом копіювання з російської для розмивання самобутності української мови.

Хай буде Ща з Тя! І з Мя :)

 

Зображення користувача Зоріна Небокрай.
0
Ще не підтримано

Дякую, Оксано! Все поправила, шкіра стала шовковистою! Ха-ха! Росіянізми викинула.. Догодила!

Від Землі, сили народження, святою водою благословляю!

Зображення користувача Миро Продум.
0
Ще не підтримано

Це вже пішла конкретна магія! Супер!

Освячуйся! Озброюйся! Плодися!

Зображення користувача Володимир Світлий.
0
Ще не підтримано

В гору просування без краплі вагання...
Надихає. Дякую за мрії.

Від мрії до слова, від слова до дії, від дії до світлової події.

Зображення користувача Володимир Самотий.
0
Ще не підтримано

Важливо знати чого ти хочеш. Твердо вірити, що ти здатен цього досягти. Скласти чіткий план досягнення мети...

Зображення користувача Волі Прагнучий.
0
Ще не підтримано

Не в минулому часі...Ми завжди будемо себе любити і шанувати.Дякую тобі,Зоріно!Я ніби побував в "Царстві Божому".Так,я був там! Я спостерігав за тобою.І ти мене не бачила.А,можливо,робила вигляд,що не бачила?Але я не хотів.щоб ти мене бачила.Я боявся зурочити твою мрію,твоє щастя...Я все-ще прагну волі...Бажаю всім здійснення своїх мрій!

Зображення користувача Михайло Харачко.
0
Ще не підтримано

Чудова стаття створена з великим Натхненням. ! Просто Фантастика !

Сидить Мамай, в кобзу грає, що замислить - то все має.