Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 198
  • Переглядів: 202

На фестивалі охоронець вирвав мікрофон у стендапера і силою вивів його зі сцени, коли він прочитав обіцянки Зеленського

Категорія:

19-21 липня на території торгово-розважального центру Blockbuster Mall у Києві пройшов Фестиваль ATLAS UNITED 2024. Повідомляють, що там зібрали 100 млн грн на потреби Української армії. Але про інцидент, який стався зі стендапером Сергієм Чирковим ніхто не розказує.

24072604.jpg

Фото: Підпільний Стендап / Underground Stand Up (Facebook)

Хіба що очевидці повідомили в Instagram, що Чирков зачитав зі сцени промову Зеленського з президентських дебатів 2019 року. У цій промові Зеленський критикував Порошенка за відсутність рівності перед законом, непокараних корупціонерів і небажання зняти недоторканість з депутатів.

Сергій нагадав публіці обіцянки Зеленського про "кінець епохи бідності", "кінець кумівства" та "швидке завершення війни". За словами свідків, Чирков просто зачитував цитати, не додаючи власних оцінок і не жартуючи, пише "Дивогляд".

У цей момент до нього підійшов охоронець, вирвав мікрофон і силою вивів його зі сцени.

Після публічного резонансу в Instagram Atlas Festival з'явився допис із вибаченнями. Організатори пояснили, що інцидент був результатом непорозуміння між Сергієм Чирковим і співробітником команди фестивалю, який перевищив свої повноваження. Вони попросили вибачення у Сергія за непрофесійну та неетичну поведінку, а також порушення фізичних кордонів.

Сергій Чирков – відомий український стендап-комік та співведучий проекту "Телебачення Торонто". Фото instagram.com/serhiichyrkov

Наші інтереси: 

Політична ситуація загострюється. Влада та її обслуга переходять межі, коли їм говорять правду. Зеленському нагадують про його обіцянки.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи