Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 7

На залізничному вокзалі в Києві поміняли оголошення про прибуття поїздів

Змінено формат повідомлень про нумерацію вагонів прибуваючих поїздів з "голова-хвіст" на "схід-захід". Для кращого орієнтування пасажирів на вокзалі, при виході на платформи, були зроблені відповідні позначення – "схід" і "захід".

"Раніше при оголошеннях поїздів на вокзалі Київ-Пасажирський інформацію про нумерацію вагонів подавали у форматі "з голови поїзда" або "з хвоста поїзда". Однак багатьом пасажирам складно було визначити: де голова, а де хвіст". Особливо тим, хто часто подорожує", - каже заступник начальника департаменту пасажирських перевезень далекого прямування "Укрзалізниці" Олександр Красноштан, повідомив ЦТС.

Для кращого орієнтування пасажирів на вокзалі, при виході на платформи, були зроблені відповідні позначення – "схід" і "захід".

"Це тільки перший крок у системі заходів щодо вдосконалення орієнтування пасажирів на вокзалі... впевнені, це зробить більш зручним користування залізничним транспортом", - запевнив Красноштан.

Наші інтереси: 

Треба знати, бо ми всі пасажири. Принаймні раз на рік хтось кудись їде поїздом, чи не так?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи