Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 38
  • Переглядів: 43

Нардепам виплатили з держбюджета 4,6 млн гривень на оренду житла в Києві у квітні-травні

Категорія:

Світ:

Депутати Верховної Ради продовжують отримувати компенсацію з держбюджету за оренду житла. Середній розмір компенсації за місяць становить 20 150 гривень у квітні, але фігурують і значно більші суми.

24011002.jpg

Верховна Рада України. Архівне фото: УНІАН

У квітні загальна сума видатків становила 2 340 350 грн, а у травні – 2 289 350 грн, йдеться на сайті Верховної Ради.

Найбільшу суму виплати отримали депутати від фракції “Слуга народу” Михайло Ананченко та Андрій Богданець. Їм нарахували по 59 150 гривень за проживання у січні-березні, пише Інформатор.

Найбільшу суму у травні отримала депутатка від фракції “Слуга народу” Юлія Яцик. Їй компенсували 78 650 гривень за проживання у січні-квітні.

Голова Комітету Верховної Ради з питань соціальної політики Галина Третьякова пропонує збільшити місячний фонд для оплати праці помічників народного депутата до 132,6 тисяч грн. Відповідні зміни у вигляді проекту 11384 до постанови Верховної Ради «Про фінансове забезпечення діяльності народних депутатів України» вона вже зареєструвала, повідомила Судово-юридична газета.

Нагадаємо, народному депутату України 8-го скликання Аркадію Корнацькому оголосили про підозру у незаконному отриманні компенсації за житло. Зазначається, що всього він отримав 914 тис. грн. Кошти йому компенсували за проживання у готельному номері в столиці.

Нагадаємо, 9 листопада 2023 року Верховна Рада ухвалила бюджет на 2024 рік, у якому передбачені кошти на зарплату помічникам у 88 тисяч грн. Пройшло півроку. Їм вже мало 88 тисяч? Вони вже зовсім втратили сором і глузд? Піднімають і піднімають собі та усім чиновникам зарплати та виплати наче перед загибеллю.

Наші інтереси: 

Війна, не війна, але ці кадри не соромляться брати гроші з усіх можливих годівниць.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи