Зображення користувача Ігор Каганець.
Ігор Каганець
  • Відвідувань: 163
  • Переглядів: 170

Правоохоронці знайшли на Київщині підпільні склади з обладнанням для протиповітряної оборони

Категорія:

СБУ та Нацполіція провели обшуки й знайшли на Київщині 2 підпільних ангари з деталями для зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Склади належали топменеджменту місцевої компанії, що торгує спеціалізованим військовим обладнанням.

 

240619obladnannya.jpg

Фото: Офіс Генпрокурора
Фото: Офіс Генпрокурора

Про це повідомляють пресслужба СБУ та Офіс Генпрокурора.

У прихованих ангарах виявили 3500 одиниць запчастин до ракетної та артилерійської техніки, зенітно-ракетних комплексів, систем ППО, пристрої спостереження, приціли та двигуни до військових машин. Загальну вартість обладнання оцінили у 13,3 млн грн.

Власники військового майна, за словами правоохоронців, збиралися приховано продати його без внесення даних до звітної документації. У СБУ наголошують, що процес продажу військового майна зупинили. Раніше їх уже викривали на спробі продажу 80 танкових двигунів ЗСУ за втричі завищеною вартістю.

Зрештою військове обладнання конфіскували та передали на потреби Збройних Сил України. Тим часом фігурантам схеми загрожує до 12 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Наші інтереси: 

Знаходимо приховані резерви, знешкоджуємо паразитів.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи