Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Рада збільшила фінансування "діяльності" Януковича

Світ:

Верховна Рада збільшила бюджетне фінансування на "обслуговування та організаційне і матеріально-технічне забезпечення діяльності президента" до 314 мільйонів. Про це йдеться у висновках парламентського комітету з питань бюджету, які в повному обсязі були враховані депутатами при прийнятті держбюджету.

Згідно із висновками, було збільшено видатки на "обслуговування та організаційне і матеріально-технічне забезпечення діяльності президента" - на 32 млн гривень. Таким чином, ця стаття видатків зросла до 314 млн. гривень. Минулого року на відповідні потреби президента було витрачено 302 млн. гривень.

Тож обслуговування Віктора Януковича для платників податків подорожчає на 12 млн. гривень.

Крім того, зросли видатки у проголосованому бюджеті і на забезпечення перевезень вищих посадових осіб авіаційним транспортом - на 20 млн. гривень. Загальна сума витрат у 2014 році за цією статтею - 208 млн. гривень. У 2013 році - 188 млн. гривень.

Не поскупилися депутати і на охорону держорганів та посадових осіб. Ця стаття після виходу документу з комітету подорожчала також на 20 млн. гривень. Загальна сума на поточний рік становить 357,5 млн гривень. Минулого року - 315,2 млн гривень.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи