Зображення користувача Володимир Щербина.
Володимир Щербина
  • Відвідувань: 7
  • Переглядів: 11

Раяна Рута намагаються «прив’язати» до України

Спецтема:

Пройдисвіт Раян Рут (Ryan Routh), який намагався здійснити замах на Дональда Трампа, чомусь дуже хотів виглядати «проукраїнським волонтером».

20240918raynrouth.jpg

Раян Рут на Майдані Незалежності у Києві імітує свою «проукраїнську позицію»

Відкриваються нові дані про Раяна Рута, котрий намагався здійснити замах на Дональда Трампа. Цей пройдисвіт у минулому мав проблеми із законом. Його звинувачували в багатьох злочинах, як-от у незаконному володінні зброєю, опорі поліції, наїзді на людину та зберіганні крадених речей. Він мав фірму з виробництва пересувних будинків на колесах для безхатченків. Тут треба пояснити, що в багатьох штатах нерухомість обкладається великим податком, а житлові трейлери (тобто будинки на колесах) податком не обкладаються. Тому ви напевно неодноразово чули про те, що чимало американців живуть у трейлерах. До речі, особисто у мене є знайомі в штатах, що мають дачу, де усе дачне селище зроблено з трейлерів, які постійно стоять на місці, але формально вони всі є пересувні трейлери – і тому не обкладаються податком на нерухомість.

Через проблеми із законом Раян Рут переїжджав зі штату в штат – де його ще не знають. А у 2022 році приїхав в Україну, де провів приблизно 5 місяців. Він поставив намет на Майдані Незалежності, вивішував прапори, приєднувався до всіх мітингів та масових заходів на Майдані – тому є чимало його фотографій на Майдані в українському антуражі, а також на Софійській та Михайлівській площах. Чомусь йому дуже хтілося виглядати «проукраїнським волонтером».

Він намагався вступити до Іноземного Легіону, проте йому відмовили. Формально: через вік (йому на той момент було 56 років) та відсутність бойового досвіду. А насправді через те, що у нього або не все в порядку з головою, або він є пішаком у грі якихось спецслужб, які хочуть таким чином отримати доступ до Іноземного Легіону.

За ці 5 місяців він встиг дати кілька інтерв’ю різним виданням, які його подавали, як «американського проукраїнського волонтера». До речі, американський журналіст Томас Гіббсон-Нефф (Thomas Gibbons-Neff), який узяв велике інтерв’ю у Раяна, і це інтерв’ю з’явилося у «New York Times» у березні 2023, днями сказав, що він не сильно здивований поведінкою Раяна, бо той і тоді був доволі дивним. Питання: а навіщо тоді треба було публікувати інтерв’ю з не зовсім адекватною людиною?! Томас стверджує, що й інші американські волонтери, які на той час допомагали Україні, були приблизно у такому самому стані, як і оцей Раян Рут. І ось тут у мене «закипає кров» - тобто журналіст «New York Times» натякає, що американські проукраїнські волонтери є геть усі неадекватами?! Але ж це абсурд! Є американські волонтери, є американські бійці Іноземного Легіону, які дійсно роблять багато для України. А тепер їх намагаються змішати з цим імітатором, який чомусь дуже хтів виглядати «проукраїнським волонтером»!

А ще Раян розповідав журналістам, що нібито збирається організувати перевезення в Україну 5900 колишніх афганських військових, яких навчали американці, і які тепер переховуються від Талібану. А також 10 тисяч сирійців, бойовиків сирійської опозиції. Нібито для цього він організовує корупційні схеми у деяких країнах та робить для цих бойовиків фальшиві документи, щоб вивезти їх американськими військово-транспортними літаками до Польщі, а звідти до України.

Оскільки Раяну Руту не вдалося вступити до Іноземного Легіону, то він почав розповідати журналістам, що створив команду з потужних інженерів та будівельників, з якими організує в Україні виробництво дронів. І нібито його дистанційно консультують потужні інженери з Британії, США, Індії, Південної Кореї тощо. Щоправда, його команди та його консультантів ніхто не бачив, а він розповідав, що його «українські партнери» всі кудись «злилися».

Як ви розумієте, з такими заявами його неможливо сприймати серйозно. Тож недарма його підозрювали у тому, що якась спецслужба намагається використати цього неадекватна, як «троянського коня».

Врешті-решт він поїхав з України й написав книгу «Ukraine's Unwinnable War…» (війна в Україні, яку неможливо виграти…), де називає українців «невдячними комуністами», «корупціонерами», звинувачує українців разом з Путіним у розв’язувані цієї війни. Тобто пише книгу з відверто антиукраїнських позицій. Цю книгу і зараз можна купити на Amazon за три долари, проте вона цього не варта – там така сама маячня, яку він розповідав журналістам.

А що ж трапилося у гольф-клубі?

Раян Рут звідкись узнав, що Дональд Трамп збирається приїхати у цей гольф-клуб. Працівники гольф-клубу про це не знали, про це знали тільки близькі Дональда Трампа та працівники «секретної служби», що забезпечує охорону колишнього Президента. І якось про це узнав Раян Рут.

Він приїхав до гольф-клубу біля 2-ї години ночі, привіз з собою достатньо їжі та води та організував щось типу «снайперської позиції» в кущах біля огорожі гольф-клубу. Він пролежав там близько 12 годин, очікуючи, коли Дональд Трамп під час гри підійде ближче до лунки, яка була найближчою до огорожі.

І тут один з агентів «секретної служби» побачив ствол у кущах за огорожею. Він не став чекати, як це було у Пенсільванії, а одразу зробив попереджувальні постріли у бік ствола. Раян зрозумів, що його викрили, тому одразу втік. А далі просто випадково один місцевий мешканець почув постріли та побачив Раяна, який тікав до машини, сів і поїхав геть. Але цей місцевий мешканець встиг сфотографувати машину на телефон – і завдяки цьому фото поліція дуже швидко спіймала Рута.

Губернатор Флориди Рон де Сантес вже виступив із заявою, що Флорида буде проводити власне розслідування цього замаху на вбивство, адже було порушено закон штату.

А неофіційно чимало прихильників Республіканської партії кажуть, що не довіряють федеральним структурам, адже розслідування будуть вести ті самі люди, що намагаються повісити на Трампа різни висмоктані з пальця злочини.

І вже після того, як я записав відео внизу цієї сторінки, прийшла інформація, що ФБР доручило розслідування агенту, який особисто ненавидить Трампа. Йому дали команду «почистити» свій акаунт у соціальних мережах від антитрампівських висловлювань, якими просто забитий його акаунт. Отже, недарма де Сантес не довіряє федералам розслідування цієї справи. І є велика підозра, що якщо Раяна Рута заберуть федерали, то він просто не доживе до суду, як свого часу це сталося з Лі Харві Освальдом.

Проте залишаються два головних питання:
- Для чого Раян Рут так хотів виглядати «проукраїнським волонтером» ?
- Звідки Раян Рут узнав, що саме у цей день саме у цьому гольф-клубі буде грати Дональд Трамп?

 

Наші інтереси: 

Схоже, що цього неадекватна намагалися «втемну» використати якісь спецслужби. І вони аж ніяк не є проукраїнськими…

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи