Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 79
  • Переглядів: 85

США не бояться ескалації з боку РФ у зв'язку з подіями в Курській області

Категорія:

"Ми продовжуватимемо підтримувати Україну можливостями та системами, яких вона потребує. Ми не відчуваємо, що це якимось чином призводить до ескалації. Україна робить те, що їй потрібно, щоб бути успішною на полі бою", – заявила заступниця речника Пентагону. Просування України у Курській області узгоджується з політикою США, але США і далі не підтримують далекобійні удари по території Росії.

24022202.jpg

Сабрина Сингх

Заступниця речника Пентагону Сабріна Сінгх на брифінгу відповідала на запитання про можливе посилення напруженості у зв'язку з подіями у Курській області. Європейська правда цитує, що вона сказала:

"Україна бореться за свою суверенну територію, на яку вдерся її сусід. Отже, якщо ми хочемо деескалації напруженості, як ми говорили з самого початку, найкращий спосіб це зробити – це щоб Путін сьогодні ухвалив рішення про виведення військ з України".

Вона наголосила, що Україна зробить усе можливе, щоб продовжувати повертати свою суверенну територію. Події у Курській області вписуються у цей сценарій.

"Ми продовжуватимемо підтримувати Україну можливостями та системами, яких вона потребує. Ми не відчуваємо, що це якимось чином призводить до ескалації. Україна робить те, що їй потрібно, щоб бути успішною на полі бою", – заявила Сінгх.

Вона також заявила, що просування України у Курській області узгоджується з політикою США, але додала, що США і далі не підтримують далекосяжні удари по території Росії.

Україна наразі офіційно не коментувала події в Курській області. Проте головнокомандувач Олександр Сирський опублікував фото "у вихідному районі", а президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні сказав, що отримав від нього три "результативні" доповіді й вони "саме такі, які потрібні нашій державі зараз".

Він також сказав, що Україна "не вибирала досягати цілей у війні", але Росія прийшла з війною і "повинна відчувати, що нею зроблене".

Речник Європейської комісії із зовнішньополітичних питань Петер Стано заявив, що Україна має право на самозахист, зокрема, й на удари по російській території.

Наші інтереси: 

Несподіваний поворот. Чи не несподіваний? США почали практичну реалізацію СКК?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як співається у відомій пісні: "а тепер усе інакше, інакше – просто, просто, просто навпаки" :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Як співається у відомій пісні: "а тепер усе інакше, інакше – просто, просто, просто навпаки" :)

Все, що робиться з власної волі, – добро!