Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець

У Феодосії другу добу палає нафтобаза, яку 7 жовтня атакували українські безпілотники

У прилеглому до нафтобази районі вже почали евакуювати місцевих жителів, які розповіли про це у соцмережах. Сили оборони України у ніч проти 7 жовтня завдали удару по морському нафтовому терміналу ворога в окупованій Феодосії. Про це повідомляв Генеральний штаб ЗСУ 7 жовтня, наголошуючи, що феодосійський термінал є найбільшим у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовувалися, зокрема, і для забезпечення потреб російської армії.

 

24100802.jpg

Фото: "Кримський вітер"

"У соцмережах феодосійці повідомляють про евакуацію громадян із приватного сектору в прилеглому районі, а також цікавляться, чи "викачали паливо з АЗС", розташованих неподалік", йдеться у повідомленні Telegram-канала Кримський вітер.

Понад тисячу людей, які проживають у районах, близько розташованих до феодосійської нафтобази, зараз перебувають у місцях тимчасового розміщення, повідомив голова російської окупаційної адміністрації Феодосії Ігор Ткаченко. За його словами, людей розмістили у готелях та пансіонатах міста.

Нагадаємо, на Росії тиждень палала нафтобаза, атакована українськими дронами 18 серпня.

Наші інтереси: 

Бити по нафтобазах ворога, виснажувати його ресурси.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Френк Герберт: Ну як вам друге дно Вулика Геллстрома?

«Вулик Геллстрома», «Дюна» і 10 принципів Джигаду – політичний проект Френка Герберта (+аудіо)

Народна держава формується не окремими людьми, а організованими громадами людей. Роман «Вулик Геллстрома» (англ. Hellstrom's Hive, 1973) – це політичний проект заснування народної держави –...

Останні записи