Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 30
  • Переглядів: 35

Українські дрони вчергове атакували 2 нафтобази та вежу зв'язку у Краснодарському краї

Категорія:

ЗСУ в ніч на 6 липня атакували за допомогою безпілотників кілька об'єктів у Краснодарському краї, в результаті чого пошкоджень зазнала нафтобаза в станиці Павлівській.

24051001.png

Ілюстративне фото

За даними Телеграм-каналу Astra, йдеться про нафтобазу "Лукойлу", де після обстрілу почалася велика пожежа. Резервуари з паливом горять також у станиці Ленінградській.

Україна почала активно завдавати ударів по підприємствах паливно-енергетичного комплексу на території РФ на початку цього року. За п'ять із половиною місяців атак зазнали понад 40 нафтобаз і нафтопереробних заводів (НПЗ) у різних куточках РФ.

Як пише The Moscow Times, після цього російська влада засекретила оперативну статистику щодо виробництва палива. Згідно з останніми даними Росстату, опублікованими 23 травня, виробництво бензину в Росії впало до мінімуму з жовтня минулого року. З 13 по 19 травня російські НПЗ випустили 740 тис. тонн бензину, що на 20% менше, ніж в кінці грудня.

Виробництво дизельного пального порівняно з кінцем минулого року скоротилося на 11%.

Наші інтереси: 

Продовжуємо бити по державі-агресору. Хоч збитки галузі і не значні, але тактика "чисельних дрібних порізів" має тривати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи