Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

В Україні бажаючих пройти тести з російської мови трохи більше 2%

В Україні з 258 тисяч охочих пройти тести, російську мову обрали 6 тисяч абітурієнтів, повідомила директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева. При цьому вона наголосила, що поки не бачить підстав скасовувати тестування з російської мови, яке в Україні цього року проводиться вперше.
"Поки я не бачу ніяких передумов, щоб відмовлятися від цього тесту. Втім, остаточно це буде визначено восени, коли ми проведемо підсумки зовнішнього незалежного оцінювання у 2011 році та підсумки вступної кампанії", - сказала Зайцева під час прямої лінії в газеті Известия в Украине.

За її словами, з 27 червня по 5 липня відбудеться додаткова сесія тестування, в якій зможуть взяти участь ті, хто з об’єктивних причин не з’явилися на першу. Вагомість причин відсутності, нагадала Зайцева, визначають регламентні комісії регіональних центрів оцінювання якості освіти.




Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи