Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 46
  • Переглядів: 60

В Україну з російського полону повернулися 115 воїнів Національної гвардії, Збройних Сил, Військово-морських сил, Державної прикордонної служби

Категорія:

Володимир Зеленський подякував кожному підрозділу ЗСУ, який поповнює наш обмінний фонд. "Це наближає звільнення наших військових, наших цивільних із російського полону. Дякую нашій команді та партнерам, ОАЕ за те, що наші люди повертаються додому", – зазначив він.

24082401.jpg

Фото: Zelenskiy / Official

Президент України Володимир Зеленський повідомив на своєму офіційному телеграм-каналі, що Україна повернула з російського полону ще 115 українських військовополонених.

Добре, що нарешті визволяють наших воїнів. Але в кацапських в'язницях залишаються азовці! 

"Медиазона" у своїй статті "Дело 24‑х. Обвинение запросило от 16 до 24 лет для пленных украинцев из полка «Азов» – включая поварих и разнорабочего" від 21 серпня повідомила, що у Південному окружному військовому суді в Ростові-на-Дону 24 військовополонених з українського полку «Азов» звинувачуються у "насильницькому захопленні влади, скоєному злочинною організацією та організації діяльності терористичної організації". Крім того, 11 полонених звинуватили за третьою статтею: "про проходження навчання для терористичної діяльності". Прокуратура ворога запросила для них термін від 16 до 24 років позбавлення волі, для всіх чоловіків – в установах суворого режиму. Дев'ять обвинувачених – жінки. Двох українців уже обміняли, тож їх судять заочно. Ще один – Олександр Іщенко – помер у СІЗО, і "справу" проти нього припинили.

Раніше командир 12-ої бригади спеціального призначення "Азов" НГУ, підполковник Денис Прокопенко ("Редіс") повідомив, що у російському полоні досі залишаються понад 900 бійців "Азова", які обороняли Маріуполь, і закликав відповідні структури докласти максимум зусиль для їх звільнення.

Наші інтереси: 

Добре, що визволяють наших воїнів. Потрібно ще і якомога швидше, бо на відміну від російських полонених, наші в кацапських застінках потерпають і страждають (можна це побачити по фото звільнених – які вони худі та виснажені).

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Серед прапорів був і жовто-блакитний !

https://t.me/UkraineNow/57817

4-та і 5-та світлини: http://youtube.com/post/UgkxwnQjFNZUtCupMzO6J2868M67ds_NVhtt?si=MO8fCigcKkmb2qS4

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Серед прапорів був і жовто-блакитний !

https://t.me/UkraineNow/57817

4-та і 5-та світлини: http://youtube.com/post/UgkxwnQjFNZUtCupMzO6J2868M67ds_NVhtt?si=MO8fCigcKkmb2qS4

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

На фотографіях в ютубі вже немає цієї (чи цих) світлин..

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"