Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 72
  • Переглядів: 80

Влада планує створити Міністерство повернення українців – Шмигаль пояснив навіщо ще одне міністерство

Категорія:

Світ:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що Міністерство повернення українців має бути створено, щоб реалізувати стратегію заохочення людей повертатися додому. А без міністерства це неможливо зробити?

20040705.jpg

Денис Шмигаль

Під час пресконференції Шмигаль сказав: "Ідея створення цього Міністерства полягає в тому, що ми приділяємо окрему увагу 7,5 мільйонам українців, які сьогодні перебувають за межами нашої держави", повідомляє Еспресо.

За його словами, що цей процес має бути організований і скоординований, тому у роботі Міністерства є сенс.

"Власне, в цьому є ідея створення Міністерства, яке допоможе скоординувати мільйони українців за кордоном, повернути мільйони українців додому та реалізувати цю стратегію", – зазначив прем'єр.

"Як ми будемо це робити? Ми зараз працюємо над тим, як в реальності імплементувати ці ідеї для того, щоб це було ефективно і дійсно працювало. Ми розуміємо, де найбільше українців в європейських країнах, і розуміємо, як організувати це по світу", – сказав прем'єр-міністр України.

В листопаді 2022 року Шмигаль обіцяв залишити 14 міністерств замість 20. Але за два роки нічого не змінилося.

У 2021 році Шмигаль обіцяв скоротити частину посад держслужбовців до кінця року.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль досі вважає, що треба залишати та продовжувати фінансувати телемарафон "Єдині новини".

Наші інтереси: 

Бачимо, що влада зовсім здуріла. Попри велику кількість міністерств, які є, попри нагальну необхідність скорочувати цю кількість, вони створюють ще одне. Для чого? Відповідь очевидна – освоювати державні кошти, влаштувати на "роботу" чиновників, яких треба кудись прилаштувати.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, як чиновники Міністерства повернення українців будуть повертати українців? Їхати за ними, брати за руку і повертати? Це просто якийсь абсурд!

Коментарі

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Цікаво, як чиновники Міністерства повернення українців будуть повертати українців? Їхати за ними, брати за руку і повертати? Це просто якийсь абсурд!

Зображення користувача В'ячеслав Пачевський.
0
Ще не підтримано

Напевне буде каральний орган українців за кордоном

Зображення користувача Олена Каганець.
0
Ще не підтримано

Сьогодні, під час війни, на чиновників витрачається майже трильйон грн тільки на зарплати та премії. А скільки схем влаштовують ці (не)люди! Які втрати бюджету від їхньої діяльності!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Навіть не знаю, що сказати)
Пройшло 10 років, як росія окупувала та анексувала Крим і створила псевдореспубліки ЛНР і ДНР...
Хто з українців побажав жити в Україні, ті покинули окуповані території і виїхали в Україну.
Хто не бажав жити в Україні, ті залишилися жити на окупованих територіях!
Чи потрібні нам ці люди? Фактично, вони вибрали своєю батьківщиною росію, країну-окупанта.
Коли почалася російсько-українська війна, мільйони втекли за кордон... У самому Києві залишилася третина мешканців!
Йде третій рік війни... Мільйони громадян України відсиджуються за кордоном, очікуючи, чим все скінчиться...
Чи потрібні нам усі ці люди?
З одного боку, нам потрібні люди, щоб забезпечити робочими руками промисловість, медицину, освіту тощо...
З іншого боку, чи можна цих втікачів вважати повноцінними громадянами України, нарівні з внутрішніми переселенцями, що стійко і терпляче переносять усі тяготи, пов'язані з війною?
Чи, можливо, настала необхідність поділити населення країни на категорії: "громадянин", "підданий", "іноземець", "особа без громадянства"?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Сьогодні вдень, переглядаючи матеріали «Інформаційного спротиву», отримав підтвердження своїм думкам щодо «повернення українців»…
***

Олександр Коваленко, «Інформаційний спротив». 14/09/2024, 12:01

Відмовники…

Тут інформаційними каналами пролунала новина про те, що сотні тисяч заяв про відмову від громадянства зараз лежать на розгляді і деякі це вже називають кризою. На перший погляд так, так воно і є – демографічна криза, але з іншого боку – очищення.

Людина, яка відмовляється від громадянства, у найскладніший історичний період для його країни, коли йдеться про виживання самої нації, хто вона, якщо не ущербна плоть? Навіщо Україні такі “громадяни”? Щоб вони підпалювали автівки військовим? Чекали групою людини у військовій формі у темному провулку та били його? Зливали окупантам геолокації та наводили ракетні удари? І при цьому постійно, щодня вимагали від країни пільг, допомог та інших благ. А після закінчення війни, саме ці суб'єкти намагатимуться пробитися до місцевих та державних ешелонів влади!

Такі "громадяни" нашій країні не потрібні і неважливо як, або баклажаном, що спливає, пузом вгору в бурхливих водах Тиси або юридично оформленим відмовою від громадянства - це очищення від неблагонадійних шарів і суб'єктів суспільства.

Було б ідеально, якби відмова від громадянства мала б для відмовників і низку побічних моментів, наприклад виплата штрафу, за те, що всі ці роки користувалася благами держави, а також заборона на повторне отримання громадянства. Адже, впевнений, коли закінчиться війна, а Україна стане інвестиційною Меккою, багато хто з хитрунів захочуть повернутися до лона Батьківщини.
Але паразити на тілі держави нам ні до чого.

А тому, що історія з баклажанами, що історія з відмовниками, це все плоди з одного і того ж дерева в саду… Дерева, що дає гнилі плоди, сморід від яких завжди був присутній, витало між крон, але на нього намагалися не звертати уваги, поки в саду не почалася пожежа і сморід неможливо просто не помічати.

Після пожежі сад знову розквітне, але місця гниллю в ньому вже не повинно бути.

Слава Україні!

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!