Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 147
  • Переглядів: 170

Якщо прибрати чиновників, то Україна стане найбагатшою країною у світі, – Володимир Поперешнюк

Категорія:

Жоден чиновник, навіть президент, не може підняти економіку. Добробут України можуть підняти лише підприємці. Держава – це перший порушник права на власність. Це право може гарантувати тільки суспільство.

240906popereshnyuk.jpg

Володимир Поперешнюк. Скріншот з відео
Володимир Поперешнюк. Скріншот з відео

Відомий український підприємець, співвласник компанії «Нова Пошта» Володимир Поперешнюк вважає, що головна проблема президентів і суспільства, яке їх обирає, – це те, що ніхто не знає, як працює економіка. Тому ніхто не знає, які рішення треба приймати. Без діалогу з суспільством керувати ним дуже важко.

Робота чиновника – це завжди шкода для діяльності підприємців! Питання не лише в персоналіях – питання в кріслах. Перше завдання для президента – дерегуляція економічних процесів. Економіку гальмують регулювання, оподаткування та державна економічна діяльність.

Люди мають право вільно обирати, куди їхати та де жити. Але зазвичай люди їдуть і живуть там, де більше можливостей бути заможними. Якщо створити умови вільної економіки, наша еміграція перетвориться на імміграцію. Українці повернуться додому.

Справжня демократія – це коли громадяни голосують грошима.

Добробут країни треба вимірювати співвідношенням рівня зарплат громадян до вартості життя в країні.

Як економічна свобода впливає на розвиток країни? Якою має бути ціль для кожного президента? Як прибрати надмірний вплив держави на підприємництво? Як приборкати податки? Як вільна економіка зможе повернути українців в країну? Чому державі вигідно надати людям право на зброю і самозахист?

Відповіді на ці запитання – у відео:

Наші інтереси: 

Маємо розуміти, що апарат етатичної держави не допомагає тим, хто платить податки на утримання держави. Державне регулювання, здійснюване корпоративними психопатами це невидима отрута, яка тихо вбиває розвиток будь-якої галузі.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Олена Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

В одному з коментарів до допису Поперешнюка у Фейсбук прочитала дуже розумний коментар: "Треба встановити ліміт державних витрат. 15%, як в Сінгапурі". Це неодмінно зменшить кількість чиновників та державних структур.

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Доповнення від Дмитра Корчинського:

Чиновники кажуть, що в бюджеті не вистачає від 100 до 500 млрд гривень на війну в рік, тому пропонують збільшити податки в основному для ФОПів. Нагадаємо, річний бюджет Києва – понад 80 млрд гривень. -- Більш ніж половина з цих коштів розкрадається Кличком та його колегами. В інших великих містах ➡️ Одеса, Дніпро, Львів, Харків ситуація аналогічна. Саме тому під час війни та бомбардувань міські адміністрації саджають квіти, озеленюють парки, впорядковують пляжі, будують пішохідні місточки, встановлюють квітковий декор тощо...

На всіх цих роботах міські чиновники вміють красти. Найрозповсюдженіша схема – взяти відкат. Іноді сума відкату може доходити до 60-70%. Саме тому, місцеві бюджети можна вполовинити (як мінімум) і заборонити містам займатись озелененням та ландшафтним дизайном під час війни. Всі ці муніципальні підприємства – «Зеленбуд», «Плесо» і т.д. слід ліквідувати і відправити у відпустки за власний рахунок на час війни.

Ще в Україні:
- 20 міністерств;
- 22 служби (це як міністерства);
- 13 держагенств (теж майже міністерства);
- 15 інспекцій та держкомісій;
- 3!!!! -- Академії наук (звичайна, аграрна, медична). Наприклад, в Аграрної академії наук є понад 400 тис га сільгоспземель, яку керівництво академії здає за чорний нал агрокомпаніям. Взагалі, співробітники академій наук здебільшого проводять якісь безсенсові засідання, пишуть звіти і п’ють дешевий коньяк в своїх численних обшарпаних офісах, які займають велику частину центру Києва;
- 27 органів місцевої влади. Наприклад, Севастополя у нас нема, а Севастопольська міська державна адміністрація у нас є.

За різними оцінками, в Україні понад 1 млн чиновників різних рівнів (вчителі, лікарі, ЗСУ та поліцейські сюди не входять). На утримання цієї орди чиновників ідуть сотні мільярдів гривень, які ми могли б витрачати на нашу перемогу.

Братство закликає Верховну Раду припинити руйнувати рештки української економіки, підвищуючи і так високі податки. Замість цього, почніть з зобов’язання міст перераховувати 50% свого бюджету на оборону та забороніть їм займатись озелененням під час війни. Можна скоротити й інші видатки, але почніть хоча б з цього.

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Олена Каганець.
5
Середнє: 5 (1 голос)

В одному з коментарів до допису Поперешнюка у Фейсбук прочитала дуже розумний коментар: "Треба встановити ліміт державних витрат. 15%, як в Сінгапурі". Це неодмінно зменшить кількість чиновників та державних структур.