Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 41
  • Переглядів: 47

Зараз окупанти не контролюють Чорне море так, як торік, – голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко

Категорія:

ГУР МО розповіли 7 серпня, що підрозділ "Артан" та бійці Морського центру розвідки провели 6 серпня операцію на Тендрівській косі, а 8 серпня голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко повідомив, що наші захисники виконали на цій ділянці декілька "таємних завдань", які повинні мати довгостроковий результат.
 

24080802.png

Тендрівська коса — довгий вузький острів-коса у північній частині Чорного моря. Адміністративно вона належить до Скадовського району Херсонської області

Під час телемарафону він наголосив, що зараз окупанти не контролюють Чорне море так, як торік. Усе це через удари Сил оборони по ППО, аеродромах та російських кораблях.

"Звичайно, що такі операції проводяться, коли добре проводиться дорозвідка. Це означає, що є наша хороша агентурна мережа в Криму, – розповів Тимочко. – Вона дає можливість знати, де є "сліпі плями" у російській системі контролю за морем".

Він зазначив, що втрати російської авіації, зокрема, авіації дального розвідувального значення також дали свій результат. Ця операція, крім військового значення, також має інформаційний вплив, "створює психологічну хвилю для ворога, який не може нічого протиставити таким операціям".

Крім того, масовість таких успішних військових операцій впливає на структуру російської армії, її боєздатність, б’є по іміджу їхніх контррозвідувальних органів, зазначив військовий.

Нагадаємо, ГУР знищило особовий склад і фортифікації окупантів в ході операції у північній частині Чорного моря. Десантна група спецпризначенців висадилась на Тендрівській косі та знищила ворожу броньовану техніку, зокрема МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також зруйнувала фортифікаційні укріплення окупантів. Виконавши поставлене завдання, зокрема й секретну його частину, воєнні розвідники відійшли без втрат.

Ця операція – лише частина масштабного плану Сил безпеки та оборони України, реалізація якого триває, зазначили в ГУР.

Ввійськовий експерт Сергій Грабський в телемарафоні прокоментував операцію:

"Це – знищення техніки на важливому напрямку. Звісно, ми не зможемо там розглядати цю ділянку нашої території як подальний плацдарм для просування. Але як операція з вдалого знищення техніки та особового складу противника – вона може розглядатися саме на Тендрівській косі. Це важливо, тому що була знищена РЛС, яка спостерігала за ситуацією в Чорному морі".

Наші інтереси: 

Важливі військові маневри робляться тихо і непомітно. Вибити ворога з нашого Півдня – першочергова задача.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Добра, пізнавальна публікація. Дякую.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.

Коментарі

Зображення користувача Світ Зелений.
0
Ще не підтримано

Добра, пізнавальна публікація. Дякую.

#ВсеБудеДобре!
Бойовик, з'їдаючи в кущах смажену яєшню, вгледів профіль ґрунтознавця.