Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 373
  • Переглядів: 409

Зізнання розвідника Олександра Жолобецького про Вагнергейт, Буданова, Єрмака та їхню мстивість (відео)

Категорія:

Світ:

Полковник Олександр Жолобецький – розвідник ГУР, автор та учасник операції з захоплення вагнерівців влітку 2020 року, яка була зірвана владою Зеленського. 5 серпня 2020 року, через тиждень після звільнення тодішнього керівника ГУР Василя Бурби, полковника Олександра Жолобецького викликав новопризначений начальник Буданов і запросив всі матеріали про цю операцію, яка називалася "Авеню".

24090803.png

Олександр Жолобецький

В цьому інтерв'ю стає зрозуміла причина всіх незрозумілих дій у ті дні. Буданов наказав Олександру Жолобецькому знищити та підробити матеріали справи.

"Для розуміння, – пояснює Жолобецький, – всі облікові документи з грифом "цілком таємно" мають свої облікові номери. Буданов сказав: "Ви щас пєрєпісиваєтє опісь і к утру пєрєдєливаєтє мнє"... ну по суті двійник справи. "Под тємі же самімі номєрамі пішетє, што ви праваділі апєрацию ...в Гондурасє".

Полковник Жолобецький на цю вказівку відповів категоричною відмовою. Тобто Буданов знав – операція була, ця операція була наша, і її з нашого боку хтось зірвав. Але 19 серпня 2020 року Буданов і Арєстович в інтерв'ю розказують суспільству, що такої операції не було, це все – ІПСО Росії.

Кирило Буданов, якого призначили керівником ГУР після зриву цієї операції, не мав необхідного досвіду, каже Олександр Жолобецький. "Він перескочив 15-19 посад, якщо порахувати. Сподіваюсь, що зараз у нього трохи більше досвіду. І не тільки для інтерв'ю".

Тобто тоді Єрмак через підконтрольного йому Президента Зеленського призначив Буданова в ГУР з завданням приховати зірвання операції "Авеню", яку журналісти назвали Вагнергейтом.

Буданов почав кампанію тиску і залякувань Жолобецького: "Оскільки законних підстав прибрати мене не було, – каже він, – а сам я іти не хотів, бо хотів відстояти підлеглих, мене відсунули від прийняття рішень і всієї оперативної роботи. Мене усунули від керівництва оперативною групою. В порушення закону мене, розвідника з 20-річним досвідом, вивели в розпорядження". Йому йшли постійні погрози – що буде кримінальне переслідування, що посадять в тюрму.

Зі слів Олександра Жолобецького, новопризначений командир ударного підрозділу ГУР казав йому: "Я приїду до тебе додому, ти в мене кров'ю вмиєшся. Зуби всі повибиваю". Йому прямим текстом казали: "Дай свідчення, що це зробили [що передали документи журналістам Яніні Соколовій і Юрію Бутусову] Бурба, Семенюк, Червінський, і ми від тебе відчепимося".

Полковник Жолобецький також розповів про підлі вчинки Буданова. Виглядає так, що зараз всіх, хто розумніше, викидають, як непотріб. Владі не потрібні офіцери, розумніше за тих, хто зараз при владі. "Не можна мати свою думку", – каже Олександр Жолобецький.

Він каже, що зараз ГУР – це друга армія. Кирило Буданов був хорошим бойовиком, тому ГУР займається невластивими йому завданнями.

Наші інтереси: 

Знаємо, що являє собою нинішня влада. Знатимемо тепер, що являє собою Буданов.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Характерна ознака "психопатичного схлопування" організації, захопленої психопатами – це витискання розумних та самостійних людей. В результаті формується піраміда з психопатів (людиноподібних тварин) та соціопатів (оскотинених людей). 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Коментарі

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Характерна ознака "психопатичного схлопування" організації, захопленої психопатами – це витискання розумних та самостійних людей. В результаті формується піраміда з психопатів (людиноподібних тварин) та соціопатів (оскотинених людей). 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

По суті, в України нема розвідки. Після усунення Єрмака та його психопатичної вертикалі треба буде формувати розвідку по-новому. 

Все, що робиться з власної волі, – добро!

Зображення користувача Андрій Гарас.
0
Ще не підтримано

Виникає запитання: хто ж такий Буданов - психопат чи соціопат?

У нас є вічність!
Радіймо життю граючи!