Зображення користувача Народний Оглядач.
Народний Оглядач
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Через смартфони ваш робочий день подовжується

Володіти розумними телефонами, як з’ясувалося, не такий вже мудрий вчинок. Вони дають можливість подорожувати по просторах інтернету, слухати музику і перевіряти пошту, однак в остаточному підсумку ці гаджети перетворюють людей в трудоголіків.
Нове дослідження довело, що регулярне звернення до смартфону або планшету додає цілих дві години в робочий тиждень власника.

Окреме дослідження, проведене американським бюро подорожей, виявило, що більше половини людей, перебуваючи у відпустці, будуть перевіряти електронну пошту і телефонувати в офіс.

Залежність від роботи і неможливість відключити свій телефон навіть на пляжі курорту викликана підвищеною нестабільністю на робочих місцях, а також наявністю вільного доступу в інтернет за допомогою новітніх гаджетів: смартфонів і планшетів.

Дослідники виявили, що люди працюють додаткові 460 годин на рік у середньому, поки вони відповідають на електронні листи на своїх мобільних телефонах. Більше 90% офісних працівників мають електронну пошту на телефоні, а третина перевіряє її більш ніж 20 разів на день.

Майже кожен десятий проводить до трьох годин на день за межами офісу, перевіряючи пошту на смартфоні і відповідаючи на неї. Ті, хто не має можливості зробити це на телефоні, працює за домашнім комп’ютером.

Деякі працівники зізнаються, що вони доступні 24 години на добу, а дві третини перевіряють робочу електронну пошту перед тим, як піти спати. І більше третини навіть прокидаються по ночах, щоб відповісти на листи. Першу перевірку в середньому люди здійснюють між 6 і 7 ранку, а остання перевірка відбувається між 11 і 12 ночі. У підсумку, чим більше людина доступна, тим більшого від нього чекає працедавець.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи