Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Гнучкий графік роботи поліпшує здоров'я

Спецтема:

Американські вчені стверджують, що при гнучкому графіку роботи людина зберігає психологічне здоров'я. Відтак, підвищується продуктивність праці. Дослідження фахівців показали, що ненормований графік роботи дозволяє позбутися недосипання, безсоння. Людина приділяє більше часу своєму здоров'ю. 

Фахівці провели експеримент, в якому офісні працівники мали право йти з роботи без дозволу свого начальника і виконувати свої обов'язки в зручний для них час.

В ході експерименту було помічено, що працівники не мучилися від безсоння, а час їхнього сну збільшився на 50 хвилин.

При гнучкому графіку роботи працівник може залишитися вдома, якщо він захворів на грип або ГРВІ. Відтак, поширення грипу серед працівників офісу стало неможливим. Крім того, гнучкий графік роботи зменшив негативний психологічний стан кожного працівника.

Отже, якщо у вас є можливість працювати за ненормованим робочим графіком, ви маєте знати, що це збереже вам здоров'я. Ви не будете страждати безсонням і ваш емоційний стан покращиться.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
здоров'я
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи