Зображення користувача Кабан Іклан.
Кабан Іклан
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

Любов на війні

Нариси та графіка з фронту від Доктора Лектора. Він справді лікар, але людей не їсть, бо душевна людина. Переклад мій, намагався зберегти стилістику автора. Поради та вправлення щодо перекладу вітаються.

Любов на війні... Тут це почуття набуває дивні, не властиві для мирного життя відтінки і якості. Молода, міцна, як кішка, дівчинка, з не жіночою силою і вправністю лупить "грушу". Лупить так, що, якби таким правим володіли будь-яка з моїх двох попередніх дружин, то вам би не довелося зараз читати цю писанину)))

Коло неї з особливою наполегливістю в'ється простакуватий хлопчина. Галантності в ньому стільки, скільки акуратності у слона в посудній лавці)) Цілком очевидно, що ці люди різних інтелектуальних рівнів. Дівчинка "відшиває" хлопця... Але як! Ні словом, ні натяком в цьому немає різкості і хамства ... Лише добра іронія, дозована і зважена так, щоб залишитися непоміченою залицяльником і в жодному разі не стати принизливою ​​для простакуватого хлопчини, претендента на "руку і серце".

Процес поступово обростає глядачами і все більш наповнюється комічними подробицями. Мій друг Жорка в якийсь момент дозволяє собі репліку із залу... Репліка дівчині не подобається. Вона різко обертається до незграбного Жорика і виносить командним голосом "встань!!" Жорка, тяжко зітхнувши, піднімається з матраца... Мене починають мучити смутні сумніви і тривога стосовно майбутніх змін у стані його здоров'я...))) Не дійшовши метра, "кішка" оцінивши покаянно "від долі не втечеш", поблажливо видає "своїх не б'ю". Ну що сказати? Сьогодні Жоркін день! )))

Тут взагалі любов більше нагадує дружбу, а дружба - любов (у вищому сенсі цього почуття). Ваш друг, з ким ви ділили небезпеку,любий, як власні діти, і ви вкриєте його ковдрою, поки він мерзлякувато спить, підібгавши коліна. Тут дівчина на питання "Любиш?" Найчастіше відповість ТАК, навіть якщо це вже чи ще не зовсім правда... Адже для будь-якого з них "завтра" може і не настати... Кому охота в такому варіанті на "всю оставшуюся" жити з такою правдою? Та хай горить синім полум'ям вона!!

Тут "свята брехня" сильніша і правдивіша рафінованої мирної і беззубої правди! І від цього світ таємним чином наповнюється тією вищою любов'ю і турботою про ближнього, яка, якщо вірити Ісусу, і є суттю буття.

Моїм любим всією душею і серцем хлопцям і дівчатам з "Азову".

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Теги: 
війна
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи