Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 75
  • Переглядів: 76

Українські дрони вперше долетіли до Північної Осетії й атакували стратегічний аеродром

Категорія:

Українські БПЛА атакували аеродром «Моздок», на якому базуються стратегічні бомбардувальники Ту-22М, ударні літаки Су-24М/МР, носії ракет «Кинджал» МіГ-31к та військові гелікоптери.

Аеродром Моздок є дуже значущим для держави-агресора – звідти вилітає їхня далека авіація, зокрема, стратегічного призначення. Моздок – військовий аеродром, розташований на північний захід від міста Моздок (Північна Осетія), де базується окремий 485-й окремий вертолітний полк, повідомляє Крымский ветер.

Росіяни попередньо ідентифікували дрони як китайські "Мугін-5 Про" та визначили, що БПЛА розпочали свій політ з району Одеси. Тобто, вони пролетіли понад 1,1 тисяч км.

Атака безпілотників 8 червня на аеродром у Північній Осетії є спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України, повідомляє "Українська правда", посилаючись на співрозмовника в ГУР.

"Це – планова робота української розвідки та успішне застосування удосконалених вітчизняних засобів", – сказав співробітник ГУР.

Нагадаємо, 17 травня Україна здійснила найбільшу за весь час з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну атаку по території РФ.

Наші інтереси: 

Б'ємо по ворогу на його території.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи