Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 88
  • Переглядів: 96

Якщо Путіну не подобається, хай забирається з України – Білий дім про операцію на Курщині

Категорія:

Координатор зі стратегічних комунікацій Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі заявив на онлайн-брифінгу 12 серпня, що Владімір Путін може припинити війну проти України, якщо його так непокоїть ситуація в Курській області.

kirby.jpg

John Kirby

Кірбі заявив, що чергові заяви російських посадовців про те, нібито захід у Курську область координується Заходом – "це все путінська пропаганда", за яку господар Кремля чіплявся від початку вторгнення в Україну, переповідає заяву Кірбі "Європейська правда".

"Єдині, хто перебуває у стані війни в Україні, – це самі росіяни. Це вони здійснюють вторгнення в Україну, а Україна – захищається від агресії. Це війна Росії проти України, не більше й не менше, і так було від самого початку", – підкреслив представник Білого дому.

"Це війна Путіна проти України. І якщо йому щось не подобається, якщо його щось не задовольняє, є дуже просте рішення – хай він забирається під три чорти з України та припиняє війну", – додав він.

З початку минулого тижня українські військові проводять операцію на території Курської області Росії та, як стверджує головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, контролюють до 1000 квадратних кілометрів території.

У Пентагоні раніше говорили, що просування України у Курській області узгоджується з політикою США та що вони не занепокоєні можливим посиленням напруженості з боку Росії.

Нагадаємо, речник Державного департаменту США Метью Міллер на пресбрифінгу 7 серпня  заявив, що США не отримали попереднього повідомлення про операцію в Курській області, що є нормальним для тактичного кроку.

Заступниця речника Пентагону минулого тижня заявила: "Україна бореться за свою суверенну територію, на яку вдерся її сусід. Отже, якщо ми хочемо деескалації напруженості, як ми говорили з самого початку, найкращий спосіб це зробити – це щоб Путін сьогодні ухвалив рішення про виведення військ з України".

Наші інтереси: 

Нарешті США почали рішучіше відповідати кацапам. І це не випадково, адже наближаються вибори 5 листопада 2024 року.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Пазол набирає загального вигляду. Якщо американська верхівка ще не говорить зовсім узгоджено, але до цього йде, то це мабуть підтверджує факт, що наближається кульмінація Стратегічної комунікаційної кампанії до листопадових виборів 2024…

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Пазол набирає загального вигляду. Якщо американська верхівка ще не говорить зовсім узгоджено, але до цього йде, то це мабуть підтверджує факт, що наближається кульмінація Стратегічної комунікаційної кампанії до листопадових виборів 2024…

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача cBіт Розумний.
0
Ще не підтримано

Думаю, якщо ЗСУ не встигатимуть за графіком США, американці зініціюють повстання в якійсь з республік росії чи навіть замах на путіна...

"Народ не повинен боятися влади. Влада повинна боятися народу"
"V означає ВЕНДЕТТА"