Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 63
  • Переглядів: 66

Відбулася визначна подія для оборонного комплексу України – Мирослав Гай

Категорія:

Офіцер ЗСУ, активіст та волонтер Мирослав Гай розповів, що Збройні сили України отримали 18 артилерійських установок "Богдана", виробництво яких профінансувала  Данія. На вироблення установок пішло два місяці.

24091601.jpg

Фото: facebook Myroslav Hai

"Моя "кохана дівчинка" має натівський калібр 155, б'є на 40 км, люблю її. Ті хто проти неї просто не вміють її танцювати, бо САУ Богдана за минулий рік мала найліпший коефіцієнт бойового застосування, через те, що її роблять та ремонтують в Україні. Міністр оборони Данії Трольс Лунд Поульсен зауважив, що "виробляти зброю в Україні набагато дешевше, ніж виробляти чи купувати її на Заході, а також дешевше підтримувати її працездатність", – написав він у Фейсбук.

З огляду на це, Поульсен закликав європейські країни фінансувати виробництво зброї в Україні. Україна виробляє зброю, може виробляти більше, це запорука нашого виживання, зауважив Мирослав Гай.

"Війна скінчиться, але ми завжди будемо в небезпеці. Тому Україна має стати одним з найбільших виробників зброї у світі з найпотужнішою армією в Європі. Це –наш шлях. Ми не тільки гречкосії, але і козаки. Богдана, Нептун, Стугна, Корсар, Новатор, Вільха, Паляниця – список можна продовжувати і продовжувати. Це – наше майбутнє. Велика, мілітаризована, аграрна, айтішна Держава, що має найсучасніший досвід війни та сучасні підприємства з виробництва зброї для захисту Порядку та Демократії", – написав він.

У коментарях до цього допису Мирослава Гая пишуть: "У листопаді 2017 були закуплені лінії для виробництва 100мм і 155мм. Початок виробництва був запланований на другу половину 2019. Вгадайте, чи почали тоді у 2019?"

На що Мирослав Гай відповів: "Зупинити виробництво зброї, розформувати деякі частини, розмінувати прикордоння, кинути всі кошти на дороги без "Прозоро" та інше... це тільки може робити так ворог".

Нагадаємо цього літа уряд Норвегії дав 1 млрд норвезьких крон (близько 94 млн доларів) на виробничу лінію Nammo, що дозволить збільшити випуск 155-мм артилерійських, 120-мм танкових снарядів, а також твердопаливних двигунів до ракет AIM-120 AMRAAM – це все для потреб України.

Наші інтереси: 

Україна може виробляти зброю, але потрібно більше.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Богу дякувати рухаємось в потрібному напрямку

Коментарі

Зображення користувача Володимир Самотий.
5
Середнє: 5 (1 голос)

Богу дякувати рухаємось в потрібному напрямку