Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 79
  • Переглядів: 83

Ілон Маск: Демократи нав'язують США «постійне однопартійне правління» через масову нелегальну імміграцію

Категорія:

Спецтема:

Власник соціальної мережі X Ілон Маск попередив, що демократи навмисно допускають масову нелегальну імміграцію в США як частину плану з метою знищення волевиявлення виборців і створення держави з «постійним однопартійним правлінням».

241008-musk.jpg

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Gonzalo Fuentes
Ілон Маск. Фото: REUTERS/Gonzalo Fuentes

Маск зробив ці зауваження у пості на Х, коментуючи таблицю, що показує сплеск нелегальних іммігрантів, переселених адміністрацією Байдена-Гарріс, починаючи з 2021 року, в ключові штати, що вагаються, пише The Daily Wire.

«Демократи цілеспрямовано імпортують виборців у штати, що вагаються, і прискорено надають їм громадянство, – сказав Маск. – Питання лише в тому, коли достатня кількість мігрантів зможе проголосувати, щоб перевернути всі штати, що вагаються, і перевести всю країну до постійного однопартійного правління, як це сталося з Каліфорнією після амністії 1986 року».

«Ось чому я продовжую говорити, що, якщо Трамп не переможе і не скасує цю аферу, 2024 рік стане останніми виборами в Америці», – продовжив він. – Афера з імпортом виборців, яку влаштувала машина демократів, є справжньою загрозою для демократії, а не Трамп!»

Маск також відкинув заперечення тих, хто стверджує, що нелегали не є соціальними лібералами та мають традиційні сімейні цінності, тому вони не будуть голосувати за демократів.

«Причина в тому, що вони хочуть привезти до Америки своїх друзів і родичів, проти чого виступають республіканці, і багато хто з них залежать від подачок від уряду Демократичної партії, – сказав він. – Це важливіше, ніж те, чи погоджуються вони з ліберально-демократичними соціальними цінностями чи ні».

«Безумовно, так було в Каліфорнії, яка раніше була республіканською», – додав він. – Після амністії нелегалів 1986 року Каліфорнія більше ніколи не голосувала за президента-республіканця, і зараз у переважній більшості підтримує демократів».

У наступних постах Маск чітко дав зрозуміти, що підтримує легальну імміграцію для кваліфікованих фахівців, зокрема, медсестер, лікарів, інженерів, теслярів, сантехніків, електриків, вчителів, науковців тощо.

«Я дуже підтримую прискорену легальну імміграцію для всіх, хто є талановитим, працьовитим і чесним, – сказав він. – Америка повинна бути схожою на професійну спортивну команду, яка хоче виграти чемпіонат, – залучати найкращих гравців, щоб уся команда могла перемогти!»

Нагадаємо, раніше Маск попереджав, що Байден відкрив шлюзи на кордоні, щоб демократи могли залишитися при владі назавжди.

Наші інтереси: 

Маск говорить відкрито про те, про що багато хто боїться говорити. В Україні не розуміють, що насправді відбувається в США, оскільки наші медіа, які сидять на грантах Демпартії, годують українців тільки тією інформацією, яку дають лівацькі ЗМІ.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Ельфи – з кінофільму "Володар перстенів"

Шлях Лебедів, або Як увійти в ельфійський простір волі. Світотворча тріада: омолодження, інновації, удача (+аудіо)

Для заснування нової цивілізації необхідне поєднання трьох обов’язкових компонентів – керованої молодості, інноваційності та удачі. Щоб стати ельфом (елбедем, лебедем), треба піднестися в ельфійський...

Останні записи