Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 0
  • Переглядів: 0

СБУ виявила в соцмережах 600 антиукраїнських груп

Категорія:

Спецтема:

Вони адмініструються безпосередньо з території Російської Федерації або окупованого Кримського півострова. Про це заявив начальник Департаменту контррозвідки в сфері iнформацiйноï безпеки СБУ Віталій Найда.

 

«СБУ виявлено близько 600 антиукраїнських груп в соціальних мережах, зокрема, в соціальних мережах "ВКонтакті" та "Однокласники". Менш поширене російськими спецслужбами використання "Фейсбуку". Близько 80 % цих антиукраїнських груп створені і адмініструються з території Росії або Криму», - розповів він.

За його словами, яскравим прикладом є група «Антимайдан», яка має 27 адміністраторів, більшість з яких – громадяни Росії. 

«Власниками цієї групи є Катаєв Павло та його дружина Катаєва Надія, які втекли до Криму і продовжують свою антиукраїнську діяльність  під контролем  ФСБ», - зазначив Найда.

Раніше повідомлялось, що співробітники російських спецслужб розповсюджують неправдиву інформацію панічного характеру в соцмережах. Крім того, соціальні мережі використовують для вербовки найманців для участі у бойових діях на сході України на стороні проросійських терористів.

Нагадаємо, у Луганській області Служба безпеки України припинила протиправну діяльність мешканки Сєвєродонецька, яка незаконно підбурювала у місті псевдопротестні акції проти мобілізації.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Передчуття Великого джигаду

Фільм і роман «Дюна» як війна людей і психопатів – три вибухові ідеї таємного послання Френка Герберта

Моад’Діб став рукою Господньою – і пророцтво вільних справдилося. Моад’Діб приносив мир туди, де була війна. Моад’Діб приносив любов туди, де панувала ненависть. Він повів свій народ до справжньої...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Facebook group "Інформаційні війська України": https://www.facebook.com/i.army.org
Їх сайт: http://2.i-army.org/

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"

Коментарі

Зображення користувача Богдан ДуБ.
0
Ще не підтримано

Facebook group "Інформаційні війська України": https://www.facebook.com/i.army.org
Їх сайт: http://2.i-army.org/

"Революція без еволюції - це ідейна спекуляція"