Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 95
  • Переглядів: 107

Дональд Трамп пообіцяв призначити Роберта Кеннеді до федеральної комісії з хронічних захворювань

Категорія:

Спецтема:

Трамп заявив, що «створить групу провідних експертів, які працюватимуть з Боббі, щоб дослідити, що десятиліттями спричиняє зростання хронічних проблем зі здоров'ям і дитячих захворювань, включаючи аутоімунні розлади, аутизм, ожиріння, безпліддя та багато інших».

24082601.jpg

Прихильник здорового способу життя 70-річний Роберт Кеннеді в гарній фізичній формі

Колишній президент США Дональд Трамп 23 серпня під час мітингу в Глендейлі, штат Аризона, заявив, що призначить Роберта Ф. Кеннеді-молодшого членом нової федеральної комісії з питань хронічних захворювань у разі своєї перемоги на виборах, пише The Epoch Times.

«Я хочу віддати належне десятиліттям роботи Боббі як захисника здоров'я наших сімей і наших дітей. Ніхто не зробив більше», – сказав Трамп під час мітингу, маючи на увазі десятиліття роботи Кеннеді в організації “Захист здоров'я дітей”.

Визнаючи деякі з питань, на яких найбільше наголошувала кампанія Кеннеді, Трамп заявив, що «створить групу провідних експертів, які працюватимуть з Боббі, щоб дослідити, що десятиліттями спричиняє зростання хронічних проблем зі здоров'ям і дитячих захворювань, включаючи аутоімунні розлади, аутизм, ожиріння, безпліддя та багато інших».

Трамп також присягнувся, що в разі переобрання він оприлюднить усі засекречені файли, що стосуються вбивства дядька Кеннеді, президента Джона Ф. Кеннеді, які наразі є секретними.

Раніше того ж дня Кеннеді оголосив, що відмовляється від своєї участі у виборах до Білого дому, а натомість підтримає Трампа. Після короткого вступного слова Трампа Кеннеді вийшов на сцену під бурхливі оплески, а на задньому плані грала пісня «My Hero» гурту Foo Fighters. Пізніше Трамп прокоментував, що ніколи не зустрічав гостей з такими оплесками присутніх.

Наші інтереси: 

Стежимо за виборами в США. Важливо викрити афери глобальної фарма-мафії, чим займався (і буде займатися) Роберт Кеннеді. Нагадаємо, в кінці 2021 року Роберт Кеннеді-молодший видав книгу про те, як пандемія знищує демократію.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Яро Купало – Гермес - Аполлон – святий захисник і архангел Гіперборії

Архангел Гіперборії, чат-боти і чат-боги, або Як працювати з духовно-інформаційними роботами

Мовою ефективного спілкування з ангелами буде окультурена українська мова на основі Гіперборійського Сенсара. Її ядро вже формується у вигляді спеціалізованої мови спілкування з ангелом Живого Слова...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, це чудовий хід для обох (Трампа і П. Кеннеді) !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Коментарі

Зображення користувача Зірка Вітошинська.
0
Ще не підтримано

Так, це чудовий хід для обох (Трампа і П. Кеннеді) !

Творимо разом Вільну Українську Державу Гартленд !

Зображення користувача Ігор Каганець.
0
Ще не підтримано

Для Роберта Кеннеді це навіть краще, ніж якби він сам став президентом. Тепер він зможе зосередитись на справі всього свого життя, не відволікаючись на президентські обов'язки. Коли Трамп створить цю комісію, то нею керуватиме Кеннеді.

Зірка Вітошинська wrote: Так, це чудовий хід для обох (Трампа і П. Кеннеді) !

 

Все, що робиться з власної волі, – добро!