Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 48
  • Переглядів: 53

ООН просить Росію припинити втручання в роботу європейських супутникових систем

Категорія:

Міжнародний союз електрозв'язку ООН (МСЕ) описав інциденти як "надзвичайно тривожні та неприйнятні" та попросив Росію негайно припинити їх і провести розслідування. Москва заперечує порушення правил.

24070202.png

Фото: ICEYE

Міжнародний союз електрозв'язку ООН попросив Росію припинити втручання в роботу європейських супутникових систем, адже це ставить під загрозу управління повітряним рухом, пише Sky News.

Зазначається, що Міжнародний союз електрозв’язку (МСЕ) розглянув серію скарг від України та чотирьох країн Європейського Союзу – Франції, Нідерландів, Швеції та Люксембургу. Вони стверджували, що сигнали GPS були заглушені, управління повітряним рухом порушений, а дитячі телеканали були перервані, щоб показати насильницькі кадри війни в Україні.

МСЕ "висловив серйозну стурбованість щодо використання сигналів для створення навмисних шкідливих перешкод". Також представники союзу додали, що збої в роботі французьких і шведських супутникових мереж, ймовірно, виникли через земні станції, розташовані в районах Москви, Калінінграда та Павлівки.
 
Міжнародний союз електрозв'язку описав інциденти як "надзвичайно тривожні та неприйнятні" та попросив Росію негайно припинити їх і провести розслідування.
 
Також МСЕ запропонував провести зустріч між Росією та постраждалими країнами. Водночас Москва заперечує порушення правил. Крім того, Кремль також поскаржився на ймовірне втручання супутників з боку країн НАТО.

Наші інтереси: 

ООН просить. ООН на щось здатний, окрім просити та висловлювати серйозну стурбованість? Чи не час вже розігнати тих елітних бюрократів, які не здатні розв'язувати проблеми, а саму контору закрити?

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Вічно юний Купало-Аполлон та його стріла

Гіперборійська традиція і сім чеснот Нагірної проповіді: внутрішнє і зовнішнє, особисте і соціальне

Джерелом античної філософії було боголюдське вчення Аполлона Гіперборійського, відомого під іменами Купал (захисник народу), Ной (новий, юний) і Гермес-Єрмій (святий). Свято Купала-Аполлона-Гермеса...

Останні записи

Кращий коментар

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікаво, у яку суму обходиться утримання ООН?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!

Коментарі

Зображення користувача Володимир Федько.
0
Ще не підтримано

Цікаво, у яку суму обходиться утримання ООН?

Воїн Світла ніколи не грає за правилами, написаними для нього іншими!