Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 85
  • Переглядів: 90

Загроза для всієї Росії: США перекинули в Румунію ядерні бомбардувальники B-52

Категорія:

Спецтема:

Поява стратегічних бомбардувальників США B-52 в Румунії є натяком для РФ про готовність Вашингтону виконувати завдання із забезпечення безпеки в регіоні. Конвенційне озброєння бомбардувальників B-52 може досягати цілей на території РФ на тисячі кілометрів.

24072301.jpg

Американський стратегічний бомбардувальник B-52 Stratofortress. Фото: U.S. Air Force

Таку думку висловив Валерій Рябих, військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, повідомляє Еспресо.

"Поява стратегічних бомбардувальників США B-52 в Румунії є історичною подією. Насамперед для Румунії, яка стає знаковою країною для захисту східних кордонів НАТО. Зокрема, по забезпеченню безпеки в повітряному просторі регіону", – пояснив Рябих.

За словами експерта, конвенційне озброєння бомбардувальників B-52 може досягати цілей на території РФ на тисячі кілометрів.

"Поява бомбардувальників B-52 в Румунії є проявом готовності США виконувати стратегічні завдання стосовно контролю ситуації в регіоні. Поява таких потужних ракетоносіїв, які також можуть бути й носіями стратегічної ядерної зброї, є дуже знаковою подією. Зокрема, через події, які відбуваються в регіоні насамперед через активну фазу російсько-української війни. Поява цих літаків може бути натяком РФ, що можливості США ще не до кінця вичерпані. Тим більше, що в номенклатурі цих бомбардувальників є достатньо засобів, застосування яких може ставити під загрозу обʼєкти на території РФ на доволі значні відстані. Зокрема, у декілька тисяч кілометрів", – додав він.

Нагадаємо, в березні цього року в Румунії почали будувати найбільшу в Європі базу НАТО.

Наші інтереси: 

Триває підготовка до осіннього удару по Росії.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи