Зображення користувача Олена Каганець.
Олена Каганець
  • Відвідувань: 23
  • Переглядів: 25

Знищення російського Су-57 – важливо, але на Росії ще залишається серйозний авіапарк – Євлаш

Категорія:

8 червня 2024 року на території аеродрому «Актюбінськ» в Астраханській області РФ, що розташований за 589 кілометрів від лінії бойового зіткнення, був уражений багатоцільовий винищувач держави-агресора Су-57.

24041901.jpg

Речник Повітряних Сил Збройних Сил України майор Ілля Євлаш

Про це 9 червня повідомило  Головне управління розвідки МО України і зауважило, що Су-57 – найсучасніший винищувач ворога, який здатен використовувати для ударів ракети Х-59 та Х-69.

Але попри ураження одного Су-57, Росія має значний авіапарк сучасних винищувачів. Втрата такого літака важлива, але більше це удар по іміджу російської авіації, сказав  речник командування Повітряних сил України Ілля Євлаш в ефірі телемарафону 10 червня.

Євлаш розповів, що застосування росіянами літаків Су-57 було нечастим, але його кілька разів фіксували у повітряному просторі біля кордонів з Україною.

"Вони розуміли, наскільки дорогим є цей літак та розуміли, наскільки небезпечно підходити цим літаком до українських кордонів. Ураження такого літака – це насамперед іміджеві втрати", – сказав він.

За словами Євлаша, знищення одного чи двох літаків – це дуже потужно, але на Росії ще залишається серйозний авіапарк, який може нести не лише керовані ракети типу Х-69, а й інші керовані авіаційні бомби.

За його даними, в державі-агресорі знаходиться до 1500 різних літаків, що виконують різні бойові завдання.

Наші інтереси: 

Бити по ворогу на його території, знищувати літаки та усі засоби, якими ворог веде війну.

Якщо ви помітили помилку, то виділіть фрагмент тексту не більше 20 символів і натисніть Ctrl+Enter
Підписуюсь на новини

Зверніть увагу

Гермес Гіперборійський і Гомо триплекс

Засновник Гіперборії вічно юний Купало – Аполлон – Гермес – Ной: реконструкція міфу про перенародження світу

Найголовнішою технологією нашого світу є технологія керованої молодості, або ж «вічного життя». Згідно з творами античних авторів, ця технологія була доступна народу гіперборіїв, який пережив Великий...

Останні записи